Sayfa 471/903 İlkİlk ... 371421461469470471472473481521571 ... SonSon
Arama sonucu : 7221 madde; 3,761 - 3,768 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. Endeksten hergun yüzde 3-5 negatif ayrisiyoruz. Gözümüze ışık tutuldu herhal göremedik goremiyoruz

2. Dün haberle 225i test et. Haber değişmedi ki şu anda yüzde 10 aşağıda dün öğleye göre. Beyin meyin bırakmadılar. Overrated bir hisse miyiz bilemedim

3.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    satıcı çok olduğu için buralardan güzelce mal topluyorlar.. satıcıların iştahı bitmesi lazım. bekliyoruz her zamanki gibi.. bakalım nerede bitecek..
    Endeks uçuyor kral biz ne zaman farkı kaparix

4.  Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Dün haberle 225i test et. Haber değişmedi ki şu anda yüzde 10 aşağıda dün öğleye göre. Beyin meyin bırakmadılar. Overrated bir hisse miyiz bilemedim
    Algıyla oynuyorlar bu fiyatı kesinlikle hak etmiyor ihale canavarının haline bak masa sandalye şirketi gibi fiyatlıyorlar..
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

5.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Algıyla oynuyorlar bu fiyatı kesinlikle hak etmiyor ihale canavarının haline bak masa sandalye şirketi gibi fiyatlıyorlar..
    Anlamadım ama bu kadarına da pes yani. O kadar kap at o kadar iş al o kadar beklenti. İnanılmaz kötü bozdu psikolojimi bu borsa işleri

6. Bu başlığı şu anda 9 kişi okumaktadır. (2 üye ve 7 ziyaretçi)

rcan, fenerbahceli

İyice tenhalaştı burası.
    Neye yormalı bilemiyorum !

7. Merhabalar arkadaşlar,dikkat ettinizmi bugün 30 endeksin baba kağıtlarının çoğunda ziraat alıcı durumda,besmi,varlık fonumu alışa başladı acaba,bakalım endekse etkisi ne olacak.

8.  Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Anlamadım ama bu kadarına da pes yani. O kadar kap at o kadar iş al o kadar beklenti. İnanılmaz kötü bozdu psikolojimi bu borsa işleri
    dostum pıyasa belırsızliği sevmez..ne kadar kap atarsan at her hısse genel endekse uyum sağlamak zorunda kalır bir muddet sonra..once bu kara bulutların dağılması lazım..pıyasa onunu gormek ister herzaman..gesan ozelınde arzın otelenmesı olumsuz bır durum ,,epey bir sure halka arz vs olmaz ..testere pıyasada para kazanmak zordur..artık uzun vadelı yatırımcının fıyata bakmaması gereken bır döneme gırdık..her çıkışın satış olarak kullanıldığı bır dönemdeyız..kısacılar için sıkıntılı bır donem..Allah devletımızın ve mılletımızın yardımcısı olsun..zor dönemlerden geçıyoruz..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

Sayfa 471/903 İlkİlk ... 371421461469470471472473481521571 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •