MV adayların nerdeyse hepsi zengin, nasıl zengin oldukları(birçoğu) malum. Vekil olmak için harcayakları paralar 100 asgari ücretin belki 500 katı. Hiç bir geliri olmayan vekil olmak için bu kdr para harca, tüm zamanını ver, değer mi hiç bir şey için? (Gerçekten vatanını seven ve vatanı için MV olacaklara saygım sonsuz.)
Hadi bakalım, 14 mayıstan sonra ne değişecek hep birlikte burad a göreceğiz.
Another day in paradise
yüksel taşkın izmir 1. bölge 1. sıra..
okan konuralp ankara *1. bölge 4. sıra![]()
**düzeltme
epik..
Memento mori
Kendime ek gelir iş bulayım dedim. Anladığım tansiyon aleti daha önce Tahtakale den alıp sattım. Braun gibi kaliteli aletler 1500-5000 TL arasında. Bunu çalışan yada emekli farketmez alamaz ki. Bunlar eskiden çerez parası gibiydi. Muhtemelen eskisi gibi kolay ithal edilmiyor yada tekel var. Bunlar bu kadar pahalı olamaz.
Mustafa Sarıgül ü aday yapmak nedir yaw bu nasıl bir anlayıştır üstelik birinci sıradan , adamın halasının oğlunu tanırım soylediklerini burada söylesem mahkemelik olurum. Bu adamı aday yapmak nedir ? Demek ki düzen aynen devam edecek . Bunu mu demek istediniz.Sayın CHP yönetimi.
Hocam hepimizin içine sinmeyen bazı şeyler var. Şu anda asgari müşterekte buluşmak lazım, benim de pek tercihim diyemem kendisi için. Erzincan adamın memleketi, Millet ittifakından İyi Parti oradan aday göstermedi, seçilirse ne ala artık demişlerdir, pek güçlü olunan bir yer değil ittifk açısından...
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Lütfü türkkan kocaeli 1. Sıra, inanılır gibi değil. Partinin para kasası fln mı bu adam?
İdris naim şahin, fetö nün dikalası.
Another day in paradise
Yer İmleri