Sayfa 471/999 İlkİlk ... 371421461469470471472473481521571971 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 3,761 - 3,768 arası.

Konu: Viop LVII

1.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    petko longlardan umduğumuzu bulamadık. az kar yazdık.

artık yeni vade hektaşa bakalım.
    El turco abi o tahtacı zınnık koklatmıyo, senin elin uğurlu olduğu halde fazla bi etkisi olmadı, gördün
    Bahriyeli abi cebelleşiyor öpğcem deye ama mimkini yok öptürmez kaldık suyuniçinde kabullen artık diyorum inatlaşıyor.
    Hiçbir zaman x12 yapıcak hisseyi bulamazsın, bulsanda zamanlamasını tutturamazsın, yabcak bişii yok
    Bu işler nasip kısmet işi
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,013
     Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku

Onun bir numaralı mottosuyla örtüşüyor işte ''Piyasada kıvırmadan kazanamazsın ''
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku

Bahriyeli abiye yazdım 19 bekliyor ya o bakımdan.
    Bu işler dansöz resmi atmaya benzemez
    puhhahhassssk ..anlaşıldı sen buna bozulmuşun tamam bi daha paylaşmam
    ama o kadar da kötü değil be ..ha ne dersin iyi durmuş

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,013
    Reis 500 tane kağıt var
    gelirse ekime
    gelmezse

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    sindoma iti..senin belani s...m

Efendi ol ,it evladı.Suzme it...burada teknik diyorsun.utan adam battı.. burada canlı gösterdim.

Efendi ol..bu sana son uyarım.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    El turco abi o tahtacı zınnık koklatmıyo, senin elin uğurlu olduğu halde fazla bi etkisi olmadı, gördün
    Bahriyeli abi cebelleşiyor öpğcem deye ama mimkini yok öptürmez kaldık suyuniçinde kabullen artık diyorum inatlaşıyor.
    Hiçbir zaman x12 yapıcak hisseyi bulamazsın, bulsanda zamanlamasını tutturamazsın, yabcak bişii yok
    Bu işler nasip kısmet işi
    bozkurt abicim şimdi bak. petkim gibi bir şirketin piyasa değeri 50 milyar tl. çok büyük bir tröst. beslemediği kimya sektörü yok.

limanları rafinerileri falan derken 50 milyar tl'ye böyle bir şirketi kuramazsın.

diyelim 50 milyara kurdun zotkim diye bir şirket. böyle bir şirketin de petkim karşısında şansı yok.

10 katına çıkar tabii diyemem. ama gerçekten ucuz. diğer vadelere de long yaymayı düşünüyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    yaw arkadaş burda 3 -5 kişi sürekli konuşuyor teknik temel vs .. diğerlerine mal gözüyle mi bakıyorlar anlamadım

millette elbet ufka bakıp işlem yapmıyor
    öyle yapıyorlarsa kendilerine göre disiplinleri stratejileri yoksa ,teknikten temelden anlamıyorlarsa elbette başarılı olmaları çok zor
    tekniğe de bakılır, kısa orta vadeli takas değişimlerine de bakılır, bilançoya da bakılır, haber akışları beklentiler siyah kuğular vs.. binaenaleyh, konjonktür analizi yaparsın, al yada sat tuşuna basarsın.. belki doğru harekettir belki yanlış

birindne bi şey duydun onu yaparsın yada.. teknik grafiğe bakılır, geçmiş vardır orada, geçmişte olanlardan hareketle kazandırma olasılığı en yüksek işlem noktası bulmaya çalışırsın.. ama teknik analiz adı verilen disiplini, aileden miras kalmış gibi sahiplenerek koyu bir kararlılıkla savunmaya kalkışmak teknik aleyhine konuşanları bitmek bilmez bi hırsla linç etmeye çalışmak bi bana mı gülünç geliyor ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Burada embesil itler milleti teknik diye kaçırdıkça yazacağım

ulan p..c

Senin yeniye göre dün short açtım.Bunu söyleyince neden arıza bağlıyorsun..

8.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    sindoma iti..senin belani s...m

Efendi ol ,it evladı.Suzme it...burada teknik diyorsun.utan adam battı.. burada canlı gösterdim.

Efendi ol..bu sana son uyarım.
    ****** buraya gelip laf atan sensin it oğlu okuduğunu anlamayan yalak varmı senden başka yok
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Sayfa 471/999 İlkİlk ... 371421461469470471472473481521571971 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •