helal olsun sana inatciymissin !!! Yerinden kipirdamadin !!!!
Originally Posted by kirif helal olsun sana inatciymissin !!! Yerinden kipirdamadin !!!! Asıl inatcı sensin. Bi özür dilemedin. Ama ben sabırlıyımdır.. Beklerim.
Hiç çalışmıyorsunuz hiç.. Siz nasıl yatırımcısınız.. Anca lak lak vatsap'da.. Çalışın biraz.. böbreğe böbreğe vurun..
Originally Posted by DeliKAN Hiç çalışmıyorsunuz hiç.. Siz nasıl yatırımcısınız.. Anca lak lak vatsap'da.. Çalışın biraz.. böbreğe böbreğe vurun.. Tahtaya yansıması ne olur
Originally Posted by BUGRA07 Tahtaya yansıması ne olur Hiç bir etkisi olmaz. Yani Salı günü olmaz. Salı günü tahtaya bir şey olursa da.. bundan olmaz.. Olacağı için olur.. Diye düşünüyorum.. naçizane.. Not: Ama A sınıfı kağıdımız var diye hava atarız mahallede..
Originally Posted by DeliKAN Hiç bir etkisi olmaz. Yani Salı günü olmaz. Salı günü tahtaya bir şey olursa da.. bundan olmaz.. Olacağı için olur.. Diye düşünüyorum.. naçizane.. Not: Ama A sınıfı kağıdımız var diye hava atarız mahallede.. doğru söylüyon hava atarız
Originally Posted by DeliKAN Tılsım falan yok bende. Sadece duygusuzum para piyasalarında.. Belki de bu beni "gizemli" ya da "tılsımlı" gösteriyor. Bir de.. acımasızımdır.. Maliyet 8 kuruş daha aşağı düştü(müş) son iki haftada.. Şu durumda sanada güvenmemeliyiz o halde duygusuz ve acımasızlığınla bize bu hisse için çıkacak diye ümit vermiyorsundur umarım
Originally Posted by MyPlanet Şu durumda sanada güvenmemeliyiz o halde duygusuz ve acımasızlığınla bize bu hisse için çıkacak diye ümit vermiyorsundur umarım Ben size umut vermedim.. en azından öyle olduğunu düşünüyorum. T/A'i söyledim.. Bir iki de lafın belini kırdık.. o kadar..
Forum Rules
Yer İmleri