Endeks çok kötü düştü,bagfs işine geldi sanırım
Endeks çok kötü düştü,bagfs işine geldi sanırım
Yukarıda yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymamaktadır
Borsanin yüz karası şirketi.
Kaç yıl evvel yüksek bedelli bedelsiz bekliyoruz azar azar iki üç yıl bedelli açıkladı
Beklentiyi bitirdi
Şimdi yine bedelli
Gübre fiyatları ikiye katladı
Yine zarar yine zarar hep zarar
Zarar zarar zarar zarar zarar
Ha sadece bu da değil gübre fabrikaları da zararda.altin hikayesine uçurdular o başka
Bu firmalar zarara mi çalışıyor anlamak güç ytd
Spk'ya muracaat ve izahname icin bir aylik bir zamani var. Bakalim izahnamede ne yazacak?
Böyle bir bedelli haberinin hisseleri aşağı basmayacağını düşünmek için en kibar tabirle saf olmak gerekir. Çünkü pamuk eller ceplere diyorsun.
Bunların amacı şirket finansal düzlüğe çıkmadan önce ky'yi döküp ellerindekini almak olabilir mi?
Çok merak ediyorum, Recep Gencer veya Gencer Holding'in bu şirketlerden başka ne geliri var ki buraya 38-39 milyon TL para yatırabilecek? Egegübre den gelen temettü belli, Bagfas'ın durumu belli.
söyleceklerim kişisel tahmindir bilançoya bakan herkes görebilir
kısa vadelı 630 mılyon borc uzun vadeli 1mılyar 46 mılyon borc vardır
sermayemiz 45 mılyon olun x2 bedelllı acıkladı? bunun kıme faydası var?
kasada mevcut nakit benzeri 533 mılyon para var?
yılsonu hasılat 1.100 mılyon beklemekle beraber 180-200 arası net kar beklemekle beraber artan gubre fıyatları ve özellıkle bagfas in ürettiği ürünleri ihracat odaklı satarken neden %200 bedelli? ve neden %200
ilk okudugumda r fiyatının 12 oldugunu (yanlış görmüştüm) sevinmiştim dedim aha butun borclarını bedelliden kapatacak ama sonra göz kayması ile yanlıs oumusum deıdm(belkıde ılk gun tavan olmasının sebebı yanlıs okuyanlardır.)
bedelli sermaye artısında revızyon beklıyorum dıyelımkı olmadı PATRONUN İYİ NIYETINDEN KUSKU EDERIM. MUKEMMEL GELECEK BİR BİLANÇOYU SABOTE ETMEK İÇİN SERMAYE ARTIRIMI YAPIYOR DEMEKTİR. DEDİĞİM GİBİ %200 SERMAYE ARTIRIMI BİR HİÇTİR BAGFAS İÇİN...
HERKESE BOL KAZANÇLAR
Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir...
Namık Kemal
O iyi insanlar o güzel atlarına binip gittiler...
Yer İmleri