Hafta sonu Vak Vak tan geri alım açıklaması bekledim ama stratejim tutmadı abi...Önümüzdeki haftaya da aynı taktik gereği VAKBN'de olacağım...Hatta açıklasın diye CİMER yoluyla baskı felan yapayım diyorum...Çocukları da arayımda onlar da yapsın...![]()
Hafta sonu Vak Vak tan geri alım açıklaması bekledim ama stratejim tutmadı abi...Önümüzdeki haftaya da aynı taktik gereği VAKBN'de olacağım...Hatta açıklasın diye CİMER yoluyla baskı felan yapayım diyorum...Çocukları da arayımda onlar da yapsın...![]()
Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...
Hisse geri alimi uzun vadede olumlu. En azindan dibi belli oluyor. Sirket zaten yukardan almaz. Cok ufak marjlara oynuyorsun hocam.
Aynen oyle.
Cok eskiden bir kere scraptan parca aliyorum arabaya. Adamla pazarlik ediyoruz, 180'in altinda inmiyor. 170'e almaya calisiyorum ben. Cunku geriye kalan paranin hepsi baska parcaya gerekli, ta dunyanin dibine gitmisim. Adam sakalli molla. Nuh dedi peygamber demedi, vermedi bana parcayi 10 asagiya.
200 verdim. Adam bana 20 geri verecegine 820 geri verdi, 1000 verdigimi zannederek (renkleri de benziyor banknotlarin)Cikardi cebinden tomar parayi, icine koydu verdigimi, sonra da cebine tekrar koydu
Bastim gittim. Bu p.....k bunu hakeetti ama dememe ragmen donup geri verdim. Yanliz bir yere bagislamakla geri vermek arasinda tereddude dusmustum. Adamin birseyden haberi yok hala, aval aval "Ha oyle mi?" dedi aldi parasini. Tesekkur bile etmedi.
Piyasalar için kritik iki hafta: Neler takip edilecek?
Dolar/TL kuru Cuma günü 6,54 seviyesinden kapanmış, TL'nin ABD Doları karşısındaki değer kaybı yılbaşından bu yana yüzde 72,5 olarak kayda geçmişti.
3 Eylül Pazartesi: Enflasyon verisi
Temmuz ayında yüzde 15,85 ile son 14 yılın en yüksek seviyesine çıkan enflasyonda yükselişin Ağustos'ta da devam etmesi bekleniyor.
Türkiye İstatistik Kurumu'nun yarın açıklayacağı Ağustos enflasyonu verisi için Bloomberg haber ajansının yaptığı ankete katılan piyasa uzmanları, yıllık enflasyonun yüzde 18,7 seviyesine yükseleceğini öngörüyor.
4 Eylül Salı: Merkez Banası enflasyon değerlendirmesi
Merkez Bankası her enflasyon verisinin açıklanmasını takip eden gün, aylık fiyat gelişmeleriyle ilgili değerlendirmesini yayınlıyor.
7 Eylül Cuma: Tahran zirvesi
Cuma günü İran'ın başkenti Tahran'da Suriye'de siyasi çözüm için başlatılan Astana sürecinin üç ana temsilcisi görüşecek.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'nin katılımıyla gerçekleştirilecek olan zirvenin ana gündem maddesinin ise İdlib olması bekleniyor.
13 Eylül Perşembe: Merkez Bankası faiz kararı
Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, 13 Eylül'de toplanarak faiz oranlarıyla ilgili kararını açıklayacak.
Merkez Bankası'nın politika faizi olan bir haftalık repo faizi yüzde 17,75 seviyesinde bulunsa da, piyasalardaki dalgalanma nedeniyle bir süredir bu orandan fonlama yapılmıyor ve Merkez Bankası piyasa yapıcı bankaları faizlerin daha yüksek seviyelerde oluştuğu gecelik borç verme faizi üzerinden fonluyor.
Son 6 işlem gününde Merkez Bankası'nın ağırlıklı ortalama fonlama maliyeti, gecelik borç verme faizi olan yüzde 19,25 seviyesinde gerçekleşmişti.
...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...
Günaydın )))
Yıllardır yolsuzlukta, rüşvette OECD ülkeleri içinde sondan birinciyiz (sonuncu meksika)
Yıllardır yolsuzlukta, rüşvette dünyada 60 küsürüncü sıradayız
Yıllardır adam kayırmada torpilde sonlardayız (113. sıra zaten bizden sonra kabile devletler var)
Neden garipsediniz ki...Allahtan olay gece olmuş güzdüz olsa bankada para kalmazdı
Evet tekrar soruyorum: TRENDHOUND NEREDE? Teknesi mi batti Atlantige mi cikti tek basina kontoru mu bitti internete baglanamiyor NE OLDU BU ADAMA??
Yer İmleri