Sayfa 472/899 İlkİlk ... 372422462470471472473474482522572 ... SonSon
Arama sonucu : 7186 madde; 3,769 - 3,776 arası.

Konu: TURGG - Türker Proje Gayrımenkul

1.  Alıntı Originally Posted by bezginbekir Yazıyı Oku
    Evet komisyonda kaldı. Yine hüsran.
    yine mi yaa
    hay böyle işe
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

2. Zaten hissenin hareketlerinden belliydi çıkmayacağı, beklemeye devam önümüzdeki ayları elbet bir gün çıkacak.

3. Kartal meclisinde her konuda kavga eden partiler, konu komisyondaki imar raporları olunca tam bir işbiliği içinde alelacele her bir komisyon raporunu telaffuz etmeden, madde numaraları ile toplu şekilde oylayıp komisyonda kalmasına oy birliği ile karar veriyorlar. Ve bu her ay böyle yarım ağızla 30 saniye içinde bitiyor her şey. Öyle ki biri ters bir şey sorar kurgu bozulur korkusuyla yapıyorlar bunu. Ardından kimseye fırsat vermeden meclis oturumunu kapatıyorlar. Tam bir sessizlik yemini gibi. Burada bir şey dönüyor ve hem AKP hem de CHP bu işin içinde. Ne saklıyorlar, anlaşılır gibi değil.

4. Baslarim ben böyle meclisine.
    Bukadarda serefsizlik olmazki.
    Ben bunlarin taaaa ..........

5. Kavgaya 3 saat, gündem e 5 dk ayıran meclis. Her ay bunları seyretmekten iğreti geliyor artık.

6. en azından bugün ele vermece oynamadılar. her meclis günü yeni mağdurlar gelirdi. gerçi pazartesi yaptılar onu
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

7. Pek verimli bir dağıtım olmamış

8. Imar yine meclisten çıkmadı bu en önemli gelişme çıksa hisse yürüyecek. Dün boş zamanım vardı izledim toplantıyı komedi bu işin ne zaman biteceği allah bilir.
    Takas dağınık nerden çıkardın dersen eskiden 3 4 kişi izlerdi toplantıyı dün bir baktım 70 kişi canlı yayını izliyor turgg ecilc sohbeti hatta arada başka senetleri bile konuşuyorlar demek ki twit ekibi malı pazarlamış bu mallar gelmeden imar da çıkmadan yine kısır döngüye girmiş bir durumda en azından görünen o şekilde.

Özet olarak değişen hiç bir şey yok.

Sayfa 472/899 İlkİlk ... 372422462470471472473474482522572 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •