Sorun şu ki yaşadığınız ortama ayak uydurmak ilk iş olmalı. Hayvanlar aleminde bile böyle. Maymunlar bile ayakları varken ağaç tepelerinde dolaşıyor. Çünkü aşağı inerlerse kapacak öteki hayvanlar.
Bu ülkede yaşayacaksanız buranın kurallarına ayak uydurmak şart..okumama sebebimde bu oldu.ticaretten başka para kazanma olasılığınız yok. Doktorda olsanız o ay çalışır o ay yersiniz.hayalinizde ki hayat için istediğinizi yapın bir sonra ki kademeye geçmek yıllarınızı alır.50 yaşından sonra bankada 1 milyon dolar olsa ne olur olmasa ne olur. Önemli olan gençken, parayı yiyebileceğiniz dönemde o maddiyata sahip olmak..
Birde şuna dikkat ediyorum. Patron arkadaşım benden on kat iyi durumu. Gülüyor ve laf arasında bana artistlik yapmaya çalışıyor. Tek dediğim şu , nasıl ki bir ürün alırken fiyat/performans dengesi varsa bana göre çalışılan iş saati/gelir olarakta var.adam 7 günün 6 günü günde 10 saat işin başında. Yemişim böyle zenginliği.
Ben haftada 12 saat çalışıyorum kurduğum sistem ile. Ve genelde sadece tahsilat için işe çıkıyorum.
Ticari zeka böyle birşey işte![]()
Yer İmleri