Sayfa 472/999 İlkİlk ... 372422462470471472473474482522572972 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 3,769 - 3,776 arası.

Konu: Viop - XXV

1.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    öğretmenler hariç konuşmana katılıyorum hocam...her öğretmen maaşını haketmıyor olabilir ama benim eşim engelli öğretmeni ve geçen haftadan beri çalışıyor..öğretmenlik farklı bir meslek..imamlara ve din görevlilerinede saygım var ama son yapılan düzenleme ve hukumetin yıllardır kayırması hakka hukuka sığmaz....
    Sizden,eşinizden ve diğer engelli öğretmenlerinden özür diliyorum abi. Fakat artık öğretmenlerin %90'ına ihtiyaç yok. En kaliteli öğretmenler ayakta kalır. Bu da öğrenci açısından fırsat eşitliğini getirir. Eşinizin görevi gayet geçerli, devam edecek bir iş. Kusuruma bakmayın lütfen.

Taksicilere de çok kızıyorum. İmamoğlu 6000 yeni taksi dedi, gerisi gelmedi.
    @erefefik

Alıntı Originally Posted by Dolares Yazıyı Oku
    şu an bastığınız klavyedeki harfleri size öğreten öğretmenlere laf edenleri bir türlü anlamayacağım.
    bilmeden konuşuyorya .....en çok çalışan ve kaytarma imkan ve kabiliyeti olmayan meslek öğretmen....hemşire olmuş sorsam bir çok asli görevini bilmez ....

3. Bu ülkenin mevcut durumunda öğretmenlerin çok payı var. Kusura bakmayın. Öğretmen viop başlığında kumar oynar mı?

Geçen sene de tospa diye biri vardı. Mesai saatlerinde durmadan foruma mesaj yazar dururdu. Büyük ihtimal ders sırasında da yazıyordu. Onun yüzünden sonsuza kadar ceza aldıydım.
    @erefefik

4. demekki herkes benim gibi zararda viop harici konular dönüyor
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    bilmeden konuşuyorya .....en çok çalışan ve kaytarma imkan ve kabiliyeti olmayan meslek öğretmen....hemşire olmuş sorsam bir çok asli görevini bilmez ....
    şu an bugünlere gelmesinde emeği geçmiş ilkokul öğretmeninden üniversitede hocasına kadar şu düşüncelerini duysa üzüntüden kahrolurlardı. başka bir millet yoktur ki bu kadar öğretmenlerine karşı nankör olsunlar. yazık...
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Farkındamısın bilmiyorum ama yazdığın o kadar yazıyı muhatap alıp cevap bile vermiyorum ama nasıl bir hırs varsa halen daha yazmaya devam ediyorsun. Bu arada şu an görev başında değilim nöbet çıkışım, sabaha kadar çalışıp gelip burada bir de senin zırvalıkların ile uğraşamam, ayrıca viopçu değilim spotçuyum. Yazılacak çok şey var ama sadece edep diyorum susuyorum

Alıntı Originally Posted by Subjective Yazıyı Oku
    müdür yazıların acaip karışık valla hiç bişii anlamıyom ki
    Hö? Ney diyon sen hem$erim..

8.  Alıntı Originally Posted by Dolares Yazıyı Oku
    şu an bugünlere gelmesinde emeği geçmiş ilkokul öğretmeninden üniversitede hocasına kadar şu düşüncelerini duysa üzüntüden kahrolurlardı. başka bir millet yoktur ki bu kadar öğretmenlerine karşı nankör olsunlar. yazık...
    Bu cahil tayfa yüzünden ülke vizyon oluşturamıyor. Ve maalesef bunlar azınlık değil çoğunluk.. öğretmenliğin ne kadar kutsal bir meslek olduğundan bir haber. Ülkenin dinamiklerini oluşturan bir meslek dalı olduğunu sosyolojik, bilimsel olarak sabaha kadar açıklasan anlamazlar. O yüzden boşver.

Bu ülkede en yüksek maaşı savcı, hakim ve öğretmenlerin alması şart. Başka türlü ülke ilerlemez.
    Borsa işini bıraktım. Foruma öylesine yazıyorum, sakın kaale almayın.

Sayfa 472/999 İlkİlk ... 372422462470471472473474482522572972 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •