Tahta kaderine terk edilmiş resmen, bu mudur vizyonu geniş yönetim, 70 lerden buralara kadar düştü ve hala 30 lu fiyatlarda.
Tahta kaderine terk edilmiş resmen, bu mudur vizyonu geniş yönetim, 70 lerden buralara kadar düştü ve hala 30 lu fiyatlarda.
Aylardır tepesine vurmuşsunuz zaten, bir de şimdi %5 çakmasına izin veriyorsunuz, koca zarar yazan şirketler bu kadar düşmedi be.
Mal satmak için türlü türlü haberler gönderildi, 70'lere çıkart mal sattıktan sonra ne haber ne de prim var. Kuruşa muhtaç kalasan patron, diyecek şey bulamıyorum.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Cemts zarar yazmasına rağmen düşmedi, Tarman'a haksızlık ettiğimizi düşünüyorum, hem de bunun gibi mal da satmadı, meğer daha acımasızı varmış.
Yediğimiz kazığı çıkarıncaya kadar belemeye devam, yatırımcının üç beş kuruşunu eriterek ihya olmaz.
![]()
Dün %4 düştü, bugün endekse rağmen %2 eksi, ya üç kuruşluk alım kararı versen böyle olmazdı, yukarıda 12.5 milyon sattınız 2.5 milyon geri alsanız ne olacak yahu, hisse 20'ye gelince mi alacaksın.
kocaer . sahipleri . yaptığınız bilanco size göre cok zekice bir acıklama sanediyorsunuz. aslında sizin yaptığınız -HIRSIZLIK-. elbet bir gün bunun hesabını vereceksiniz.
Yer İmleri