Sayfa 472/751 İlkİlk ... 372422462470471472473474482522572 ... SonSon
Arama sonucu : 6007 madde; 3,769 - 3,776 arası.

Konu: TRCAS - Turcas Petrol

1.  Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    4 tl lik cante 144 tl olmuş. Tahtacı , lotların çoğuna sahip olsa gerek.
    Cante nin nasıl 2,5 milyar dolar ( Arçelik kadar) piyasa değeri var bana biri açıklasın

2. Birileri hisseleri ele geçirip , anlamsız fiyatlara sürüp , para kazanma derdin de ise; o artık piyasa olmaktan çıkmıştır.

Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    Bende biraz kaptırdım ama bugun bence baya dökülen kaptıran var. Yalnız değiliz. ))
    Aşağıdan aldırmii)

I dont lo e bofaa😅😅

Şaka şaka

Aynı eğitime devammmm👏👏❤️

Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Cante nin nasıl 2,5 milyar dolar ( Arçelik kadar) piyasa değeri var bana biri açıklasın
    Çante o kadar ise odaş nasılbufiyatta kalii😅😅

Alıntı Originally Posted by GP Yazıyı Oku
    Aşağıdan aldırmii)

I dont lo e bofaa😅😅

Şaka şaka

Sattığını almak isteyen 18.90 üzerinden alabilüü dii

6.  Alıntı Originally Posted by GP Yazıyı Oku
    Aşağıdan aldırmii)

I dont lo e bofaa😅😅

Şaka şaka

benim verdiklerim asıl sahibine gitti, sıkıntı yok.. Geri gelmesin onun olsun) Kalanlar, arsa niyetine önünde metro geçene kadar duracak..))

Yeni alıcı veya teknikçi çok yükseldi diye buralardan almıyor gibi görünüyor , satıcı da geldi mi yukarı çekiyorlar.

Buradan almayan yeni alıcı, yükseliş devam eder artık düşmeyecek psikolojisi oluşursa alıcı olarak gelir.

Al-sat tut tavsiyesi içermez, benim aklım bana yetmiyor. Pokerde elini gören büyük oyuncuyu kim yenebilir?

Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    benim verdiklerim asıl sahibine gitti, sıkıntı yok.. Geri gelmesin onun olsun) Kalanlar, arsa niyetine önünde metro geçene kadar duracak..))

Yeni alıcı veya teknikçi çok yükseldi diye buralardan almıyor gibi görünüyor , satıcı da geldi mi yukarı çekiyorlar.

Buradan almayan yeni alıcı, yükseliş devam eder artık düşmeyecek psikolojisi oluşursa alıcı olarak gelir.

Al-sat tut tavsiyesi içermez, benim aklım bana yetmiyor. Pokerde elini gören büyük oyuncuyu kim yenebilir?
    İyi dedin.
    Eli göreni kimse yenemez😂😂

Sayfa 472/751 İlkİlk ... 372422462470471472473474482522572 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •