Sayfa 473/1001 İlkİlk ... 373423463471472473474475483523573973 ... SonSon
Arama sonucu : 8002 madde; 3,777 - 3,784 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI III ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    zaten hic bir sey de olmamisdi ben yazmistin 4 gun once.
    Komutanın öldürülmesi büyük bir olaydı aslında. Ama karakterli ülkeler için geçerli bu. Ben şahsen danışıklı dövüş olduğunu kestiremedim. E şimdi ne oldu Iran hükümeti yerini daha da sağlamlaştırdı. Halkını korkutup tek kutup haline getirdi oysaki halk homurdanmaya başlamıştı. Usa nın da işine geldi. Kazan kazan yani arada kim ölmüş küreseller için bir önemi yok

Alıntı Originally Posted by imaus Yazıyı Oku
    Komutanın öldürülmesi büyük bir olaydı aslında. Ama karakterli ülkeler için geçerli bu. Ben şahsen danışıklı dövüş olduğunu kestiremedim. E şimdi ne oldu Iran hükümeti yerini daha da sağlamlaştırdı. Halkını korkutup tek kutup haline getirdi oysaki halk homurdanmaya başlamıştı. Usa nın da işine geldi. Kazan kazan yani arada kim ölmüş küreseller için bir önemi yok
    Bu da karikatürü[emoji1]

Sent from my iPhone using Tapatalk

3.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    TCD dağılım raporu gelmiş
    üstadım, sana zahmet geçen ayla kıyasladığımızda bu ay neler değişmiş? kısa bir değerlendirme rica etsek senden? ben ekran okuyucudan dolayı çok sıhhatli bakamıyorum. hisse değişimi veya mevcutların oranlarında ciddi değişiklikler var mı? altın vs. farklı pozisyonlar ne oranda?

4. TCD artı beklerken eksi yazmış maşallah, bugun fon alsam bu akşam oluşan fiyattan yarın saat 14.30 mı gelir yoksa yarın oluşan fiyattan mı alır?

Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    TCD artı beklerken eksi yazmış maşallah, bugun fon alsam bu akşam oluşan fiyattan yarın saat 14.30 mı gelir yoksa yarın oluşan fiyattan mı alır?
    Saat 13:30 dan önce alırsanız. Yarın sabah açıklanacak olan fiyattan alacaksınız ve yarın saat 14:30 fonlar hesaba geçecek

6.  Alıntı Originally Posted by burak1987 Yazıyı Oku
    Saat 13:30 dan önce alırsanız. Yarın sabah açıklanacak olan fiyattan alacaksınız ve yarın saat 14:30 fonlar hesaba geçecek

Teşekkürler Sn. Burak1987 bu arada sizce bugun fon almak mantıklı mıdır hafta sonu açısından (değerlenip değerlenmediğini bilmiyorum) diğer taraftan hisse.net için mobil app neyi kullanıyorsunuz bulamadım ben App Store dan

7.  Alıntı Originally Posted by imaus Yazıyı Oku
    dostum ben iranliyim. sizlere saygisizlik olmasin ama ben bazi seyler biliyorum. 35 yil orada yasamisim dostum. bunlar hepsi bir oyundur. siz biliyormusuz kim bilgi verdi amerikaya onu oldurmek icin ve acaba eminmisiniz olmustur?!

8.  Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    Teşekkürler Sn. Burak1987 bu arada sizce bugun fon almak mantıklı mıdır hafta sonu açısından (değerlenip değerlenmediğini bilmiyorum) diğer taraftan hisse.net için mobil app neyi kullanıyorsunuz bulamadım ben App Store dan
    Tapatalk kullanabilirsiniz

Sayfa 473/1001 İlkİlk ... 373423463471472473474475483523573973 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •