Sayfa 473/1000 İlkİlk ... 373423463471472473474475483523573973 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 3,777 - 3,784 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Lükse kapılmak,paranın kölesi olmak,kendinden ödün vermek bunlar konu dışı.Zaten bunlar yaşam felsefesi konusu,meslek seçimi ile alakalı değil.Elbet çok yanlış olgular.Ama misal pasta yapmayı çok seven birinin günde yüz pasta yapsa bile ,herhalde plazaya gidip ofiste 8 saat masa başında oturup rapor hazırlamaktan yüz kat fazla zevk alır,bir o kadar da az yorulur.
    Pasta yapmayı seven birini plazada çalışmayı seçmeye zorlayacak şey para değil mi ?
    Benim demek istediğim iş günün sonunda para için yapılır. Meslek seçiminin temelindede para yer alır. Dışarıda gördüğünüz mesleklerin belkide %5 insana keyif verebilir. Kalan işlerin çoğu yüksek miktarda angarya ve rutin iş içerir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

2.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Para kazanmak için illa ticaret yapmak gerekmez ki .

Arkadaşın çocuğu yatarak ayda 30-40 bin dolar kazanıyordu .

Sistemi kurmuş bir kere hiçbir şey yapmıyor diyordu

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
    Dünya'nın en eski mesleği gibi

mesele sistemi kurmak ama herkesin imkanı mesleği buna müsait olamaz.

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Pasta yapmayı seven birini plazada çalışmayı seçmeye zorlayacak şey para değil mi ?
    Benim demek istediğim iş günün sonunda para için yapılır. Meslek seçiminin temelindede para yer alır. Dışarıda gördüğünüz mesleklerin belkide %5 insana keyif verebilir. Kalan işlerin çoğu yüksek miktarda angarya ve rutin iş içerir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    E adı üstünde sn egeli,yapılan eyleme o yüzden iş diyoruz ,yoksa adı hobi olurdu)))))))))))

4.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Dünya'nın en eski mesleği gibi

mesele sistemi kurmak ama herkesin imkanı mesleği buna müsait olamaz.
    Oltaya gelmişsiniz aslında sonradan okuyunca benimde o aklıma geldi

Mobil cihaz oyunu yazıyordu tam bilmiyormuşsun char mı obje mi ne diyorlar onlardan satıyorlar ya içersinde oyunun onlar ve reklam gelirleri işte

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Oltaya gelmişsiniz aslında sonradan okuyunca benimde o aklıma geldi

Mobil cihaz oyunu yazıyordu tam bilmiyormuşsun char mı obje mi ne diyorlar onlardan satıyorlar ya içersinde oyunun onlar ve reklam gelirleri işte
    Valla benim de aklıma o gelmişti de, öyle olsaydı örnek olarak yazmazdınız herhalde diye düşünmüştüm
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    Bu eğitim meselesiyle ilgili yazdıklarınızın hepsini okudum.

Özetle demek istemişsiniz ki; eğitimli olmak, diplomalı olmak, yabancı dil bilmek, para piyasalarından anlamak, borsadan anlamak, mal mülk sahibi olmak, isim yapmak, zeki olmak önemli.

İşte bu saydığınız özelliklerin hepsi bende var.

- Üniversite bitirdim..... o da beni bitirdi.

- Dört diplomam var... ikisi çerçeveli.

- Üç yabancı dilim var .... birisi çok yabancı.

- Dört lot hisse senedim var ... bir lotu en son aldığım.

- Sekiz tane dolar banknotum var.... iki yüzlük, üç ellilik, iki yirmilik, bir onluk.

- Bir plastik hunim var.... mavi, üç numara.

- Üç ismim var... birisi soyismim..

- Bir de delilik var..... doğuştan.

7. bazen yazıyorum bazı hisse başlıklarına gayri ihtiyari hemen hisse müdavimleri üstüme çullanıyor cahillikle suçluyor .

Oysa sorduğum sorunun cevabını bilmiyorum onlar biliyorlar mı diye merak ettiğimden dolayı .

Yoksa Osmanlı Hahambaşısının Lozanda aracılık etmesinin ardından çocuğunun ikinci adam olarak çalıştığı firmasının nereye nasıl geldiğini ben bilmiyorum mesela siz biliyor musunuz acaba .

Bunu ben değil bir başkası yazınca da hemen siliniyor mesela ama geçmiş tarihli gazetelerde yazıyor mesela eğer kötü niyetli olsa şirket için onlar kaldırılmaz mıydı acaba .

Basit bir soruda bile insanlara sürekli hakaret ederler bir de çok iyi öğretmen olmakla gurur duyarlar pes doğrusu .

İnsanlar ne zaman empati yapmaya başlarsa dünya ve var olan düzen o zaman düzeltilmeye başlar .

8.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    bazen yazıyorum bazı hisse başlıklarına gayri ihtiyari hemen hisse müdavimleri üstüme çullanıyor cahillikle suçluyor .

Oysa sorduğum sorunun cevabını bilmiyorum onlar biliyorlar mı diye merak ettiğimden dolayı .

Yoksa Osmanlı Hahambaşısının Lozanda aracılık etmesinin ardından çocuğunun ikinci adam olarak çalıştığı firmasının nereye nasıl geldiğini ben bilmiyorum mesela siz biliyor musunuz acaba .

Bunu ben değil bir başkası yazınca da hemen siliniyor mesela ama geçmiş tarihli gazetelerde yazıyor mesela eğer kötü niyetli olsa şirket için onlar kaldırılmaz mıydı acaba .

Basit bir soruda bile insanlara sürekli hakaret ederler bir de çok iyi öğretmen olmakla gurur duyarlar pes doğrusu .

İnsanlar ne zaman empati yapmaya başlarsa dünya ve var olan düzen o zaman düzeltilmeye başlar .

Kim bu iddianın sahibi, Necip Fazil ve Saidi Nursi denen iki cumhuriyet dusmani mi, bu iddianın hangi amaca hizmet ettiğini herkes anlayabilir, İngilizlere hizmet edenler islami cemaatler mi yoksa Atatürk mu, bunu tarih cok net ortaya cikarmadi mi, hala Ortadoğu ve Turkiye'de cemaaetlerin kimlerin kontrolunde oldugu, kime hizmet ettigi belli degilmiscesine hedef saptırmak siyasal islamin cahil politikalarinin tipik bir örneğidir.

Sayfa 473/1000 İlkİlk ... 373423463471472473474475483523573973 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •