örneğin paydaşlarına defter değeri kadar bir garantörlük olabilir..ya da herkesin aldığı fiyattan geri ödeme gibi..istense olur..Borsada batan şirket ozaman az bulunur..Dürüst olmak zorunda olurlar..Bu zamanda büyük bir boşluk var borsada..mağdurda yatırımcı oluyor illaki...sonrada yatırım için girin diyorlar.üstelik devletin en üst kademesi..timsaha yem olmak gibi bir şey..Araştırıp girin diyorlar da borsa yetkilileri neden araştırmadan alıyor bu soyguncuları peki..Biz kime güvenecez..??..Adaletli değil...y.t.d..
Çin SK yapmış:
https://www.bloombergquint.com/globa...fter-bank-runs
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
.
Resim ve heykel yapmayan toplum bilim üretemez ... günaydın ...
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
RESİM öğretmeni VEYA heykeltraş mısınız?
bizde genelde her meslek sahibi mesleğini dünyanın taşıyıcı kolonu olarak görür.
BÜLENT ERSOYa göre de musiki bilmeyenin şah damarı kopmuştur.
LGS sınavında veliler konuşuyordu.Bir veli dedi ki:''İNGİLİZCE DERSİNİ YAPAN HER DERSİ YAPAR''
SONRA ÖĞRENDİM Kİ VELİ İNG. ÖĞRETMENİYMİŞ....ÇOCUĞUNUN DA sınavı iyi geçmemiş.
yıllarca ders verdim.ÖSS-ÖYS MAT-FEN DERSİ.(ÖĞRETMEN DEĞİLİM).şunu gördüm;matematik özellikle geometri ve öys(ayt) fiziği yapan her dersi yapar.
ben olsam şöyle derdim muhakemenin somutlaşmış biçimi olan MATEMATİK-GEOMETRİ VE FEN DALLARINDA başarılı olan nesil her şeyi yapar...yeni nesilde buna yoğunlaşmalı.
heykel-resimde de geri kalıverelim.sıkıntı yok
Sert yukarı devam mı? Devam devam
AB Türkiye gündemiyle toplanıyor
AB dışişleri bakanları Türkiye gündemiyle toplanıyor. Türkiye ile yaşanan Libya, Doğu Akdeniz ve mülteci krizleri görüşülecek. Toplantıda Fransa'nın Türkiye'ye karşı yaptırım uygulanmasını talep etmesi bekleniyor.
yanınada ayasofyayı eklerler
Çubuk grafikte trend 115.500 ler gibiydi. 115.500 gibi açılıp 114.500 e düşebilir ve 115 bine gelip yönünü sorgulayabilir. Sonra kapanış önemli. bence günün özeti böyle olurytd
Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...
Yer İmleri