Originally Posted by onur1064 nasd** vadeli -1,42 Vix vadeli yukselmis SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by onur1064 nasd** vadeli -1,42 Giden karlara daha cok yanacan sen
Originally Posted by Webster Giden karlara daha cok yanacan sen yakalar yine 12 yi , ytd
Originally Posted by Webster Giden karlara daha cok yanacan sen Her gun rekor ustune rekor olacagi buydu aslinda duzeltme mi kar realizasyonu mu Volkan konak formasyonu mu ? SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
o yesil gozler ne güzel bakiyor😀😀😌
Originally Posted by onur1064 o yesil gozler ne güzel bakiyor[emoji3][emoji3][emoji18] Suudi arabistan riyali mi [emoji23] SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by Corbaciyan Suudi arabistan riyali mi [emoji23] SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yyapi dedim dun yok mok dedi Artislik yapti Yyapi suan arti 5 lerde
Originally Posted by Corbaciyan Her gun rekor ustune rekor olacagi buydu aslinda duzeltme mi kar realizasyonu mu Volkan konak formasyonu mu ? SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Ustad lutfen Biz buna iyi yirtmis diyoruz Ben nasdakin gecelik eksi 12 sini bilirim Kar realizasyonu gibi duruyor Simdi yay girisi yapiyorum Ytd Syg
Forum Rules
Yer İmleri