Bu haber sabahtan beri sosyal medyada yayıldı. Bu haberin doğru olduğunu sanmıyorum. Balon haber bu.Cengiz Özakıncı
@cengizozakinci
Duyduk duymadık demeyin: Ermenistan sınırımızdaki mayınlar AB'nin verdiği parayla İsraillilerce sökülüyor.
Bu haber sabahtan beri sosyal medyada yayıldı. Bu haberin doğru olduğunu sanmıyorum. Balon haber bu.Cengiz Özakıncı
@cengizozakinci
Duyduk duymadık demeyin: Ermenistan sınırımızdaki mayınlar AB'nin verdiği parayla İsraillilerce sökülüyor.
Moldova, Rusya Federasyonu'ndan güvenlik tehdidi bulunmadığına dair güvence aldı...
"akıllı olursanız sizle sıkıntı yok" demişler...
Türkiye'ye bu sene önemli bir kıyak geçiliyor.Portekiz & İspanya & Fransa♨️🌡️
14 Temmuz'da Kara Yüzey Sıcaklığı, İspanya🇪🇸'nın bir bölümünde 59°C'yi, güney Fransa🇫🇷'da ise 48°C'yi aştı.
Özgür Demirtaş'a yazıyor. Demirtaş andavallısı silmiş tweeti. Tabii ki doğru, ne demek bağımsız MB'si.Sohbet
Esat Batur, FRM, ERP, CMA
@EsatBatur2
Ben iktidar olsam MB kesinlikle bağımsız falan olamaz. Nokta. Bunlar Londra edebiyatı Özgür Bey. AKP nin bunu suistimal etmesi MB'yi Londra'ya teslim etme hakkı vermez. https://twitter.com/ProfDemirtas/s
Hadi urdan.
Bir de bu çıktı.🔴Türk bize devleti saldırırsa gereken cevabı alır.
-Mazlum Abdi
Azerbaycan ve Kirgizistan arasında "Devletler Arası Konsey" kurulmuş.
Yalnızlık, insanın çevresinde insan olmaması demek değildir. İnsan kendisinin önemsediği şeyleri başkalarına ulaştıramadığı ya da başkalarının olanaksız bulduğu bazı görüşlere sahip olduğu zaman kendisini yalnız hisseder.
Ahmet KALAYCI 🇹🇷
@akalayci34
#CDS üzerinden yatırımcılara Türkiye'nin ekonomisinin kötü olduğu, #DXY üzerindense ABD ekonomisinin iyi olduğu spekülasyonu pompalanıyor. Aslında her ikisi de doğru değil; doğrusu 2001-2007 arası #usdtry nin 1,7'den 1,1'e düşmesi gibi bir sürecin başlangıcındayız.
Yer İmleri