Sayfa 473/682 İlkİlk ... 373423463471472473474475483523573 ... SonSon
Arama sonucu : 5453 madde; 3,777 - 3,784 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1. Şikayetleri direk spkya yapmayın,bimer ve cimere yaparsanız onlar spk üzerinde baskı kurar ve bu da spknın gerçekten bir şeyler yapmasını sağlayabilir.Ben de bu iki kuruma birden başvuruyor olacağım,alt tarafı web sitesinden bir form dolduruyoruz ama çok işe yarayabilir.Bedelli kabul edilmezse tahsisli sermaye arttırımı yaparak kurumsal yatırımcı bulabilirler(en azından nakit ayırmadan bekleriz,bizim için iyi olur diye düşünüyorum)Bedellinin reddi için 5-10 dakika ayırıp cimer ve bimere yazalım...
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

2.  Alıntı Originally Posted by kal55 Yazıyı Oku
    3 günde 6-7 bin TL Zarar ettim yazık değil mi?

SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Dostum hepimiz zarardayiz . Bedelli çıkmazsa hisse yükselir diyorsan tabi çıkmasın bilmediğimden soruyorum.

3. Bayram öncesi endex eksideykem artı kapatti bugün güçlü gibi geldi bana. Yada kendimizi kandiriyoruz

4. Arkadaşlar hep olumsuz yazdım ama size bir tavsiyem var. Bir hissede en az 6 ay bekle zarar etme şansın %50 bir yıl bekle %20 2 yıl bekle %1. Bu herhangi bir hisse olabilir. Kisa vadede insan her zaman yanılır. Borsada bir kağıtta en az 6 ay bekleyin ne alırsanız alın. Al sat ile para kazanan %5 yoktur. Ki al satcı bekleyen kadar kazanamaz kimi zaman. Bir de zarardayken nasıl bekliyorsunuz %40 kardaykende beklemeyi bilen kazanır bunuda yapabilen %10 dur. Bu borsanın 3-4 temel ilkesidir. Zor kaybedersiniz. Ama sabır her insanda yoktur. Ve borsada sabrı olsn kazanır.

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by cebi Yazıyı Oku
    Arkadaşlar hep olumsuz yazdım ama size bir tavsiyem var. Bir hissede en az 6 ay bekle zarar etme şansın %50 bir yıl bekle %20 2 yıl bekle %1. Bu herhangi bir hisse olabilir. Kisa vadede insan her zaman yanılır. Borsada bir kağıtta en az 6 ay bekleyin ne alırsanız alın. Al sat ile para kazanan %5 yoktur. Ki al satcı bekleyen kadar kazanamaz kimi zaman. Bir de zarardayken nasıl bekliyorsunuz %40 kardaykende beklemeyi bilen kazanır bunuda yapabilen %10 dur. Bu borsanın 3-4 temel ilkesidir. Zor kaybedersiniz. Ama sabır her insanda yoktur. Ve borsada sabrı olsn kazanır.

Teşekkürler cebi benim acelem yok. Bedelli olursa sonrasinda hissenin yönünü merak ediyorum. Metroda kaç lot kaldı bilen varmı satmak için

6.  Alıntı Originally Posted by Excas Yazıyı Oku
    Teşekkürler cebi benim acelem yok. Bedelli olursa sonrasinda hissenin yönünü merak ediyorum. Metroda kaç lot kaldı bilen varmı satmak için
    Valla bu hisse 2 senede bir 3 tl üstüne çıkıyor. Zararda olan paraya ihtiyacı yoksa unutucak. Şu hisse işine arsa gibi bakın arkadaş. Al unut. Bizim ky nin ortalama hisse tutma zamanı 30-45 gün onun için hep kaybediyor. İstiyoruz ki 10 günde %20 para alalım yok öyle bir dünya. O zaman hisse yanlış adres ya varant ya ya foreks oynayın.

7.  Alıntı Originally Posted by cebi Yazıyı Oku
    Valla bu hisse 2 senede bir 3 tl üstüne çıkıyor. Zararda olan paraya ihtiyacı yoksa unutucak. Şu hisse işine arsa gibi bakın arkadaş. Al unut. Bizim ky nin ortalama hisse tutma zamanı 30-45 gün onun için hep kaybediyor. İstiyoruz ki 10 günde %20 para alalım yok öyle bir dünya. O zaman hisse yanlış adres ya varant ya ya foreks oynayın.

Çebi 2 yıl sonra tahta kapanmasın kökten batariz. Arsa olsa yerinde duruyor. ))

8.  Alıntı Originally Posted by Excas Yazıyı Oku
    Çebi 2 yıl sonra tahta kapanmasın kökten batariz. Arsa olsa yerinde duruyor. ))
    Bu adamların tahtası kolay kolay kapanmaz. Arkaları sağlam iyi sermaye yaptılar. 10 yılda neler oldu neler iceri girdi çıktı. Korku ile yaşanmaz.

Sayfa 473/682 İlkİlk ... 373423463471472473474475483523573 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •