Sayfa 473/919 İlkİlk ... 373423463471472473474475483523573 ... SonSon
Arama sonucu : 7347 madde; 3,777 - 3,784 arası.

Konu: CEMAS - Cemas Döküm

1. Yok sadece burut te böyle gitmesi dikkatimi cekti

2.  Alıntı Originally Posted by asit Yazıyı Oku
    Yok sadece burut te böyle gitmesi dikkatimi cekti
    Belki 110 larada indrrler ne gerek var dertsz basini derde sokma sana önerebilecegm en saglam yine maktk 1.60 1.70 emin ol en azindan buralardan alabilirsn yada alma sadece AVHOL MAKTK DAGI hisselerini takip et

3. Almak için sormadım burut te ne neler olabileceğini örnekleme için sordum cemasta operasyon bittiğini düşünmüyorum çıkarken kademeleri izledim dediğiniz gibi kendileri al gulum ver gulum yaptı şu an da alıcı yok düşüyor izleyip gorecez ytd. İyi geceler

4.  Alıntı Originally Posted by asit Yazıyı Oku
    Almak için sormadım burut te ne neler olabileceğini örnekleme için sordum cemasta operasyon bittiğini düşünmüyorum çıkarken kademeleri izledim dediğiniz gibi kendileri al gulum ver gulum yaptı şu an da alıcı yok düşüyor izleyip gorecez ytd. İyi geceler
    Tabi her hisse farkli ozellikler gosterr cemasla beyaz filo bir degil cemasta ben operasyonun bittigini dusnyorm ve okadarda eminimki tabiki karar sizin zaten zararna satmayn ama buralardan maliyet dusrmeyn dibi cok daha dusuk fiyatlar iyigclr

5. Arkadaslar , uyanik olun, bu kagitta yakalananlar anotomisini cikarmak icin onceki operasyonlara bakin donusleri nerde olmus , bu kagit mutlaka bir zaman dipten %100 e yakin donus yapacak iste o dipi yakalayabilirseniz zarari cikarabilirsiniz.
    Ama o dip fiyatlar artik neresi olur kestirmek zor, 2 nin alti olacagi kesin ama 1 mi olur 1-2 arasimi olur 0.50 mi olur artik bekleyip gormek lazim...Bu kagida benzer operasyon yemis kagitlar : ihlgm , vkgyo ...yada 6 ay bekleyeceginize bu kagitta diger bir strateji bu kagit donusune kadar guvenli liman kagitlara gecin.. THYAO %30 garantisi var, kagit hergun %5 yapiyor ... bunu satip oradan rahat %30 getirinizi 6 ay icinde alirsiniz bence...sonra tekrar donup bu kagidi alirsiniz ..Yatirim tavsiyesi degildir sadece yol gosterme amacli nacizane...YTD

6. Kâğıdın fişi çekildi artık adım adım geri

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Tabi arkadaşlar cemas battı bitti zarara bakmadan çıkalım.nereye gidelim nibasa, dogub kalan parayıda orda eritelim.insanlar burda bizim iyiliğimiz için yazıp duruyor üzmeyelim onları.GEREKİRSE BİR SENE BEKLERİM ESKİ FİYATA .... .... GELECEK.hatta düştüğü fiyatıda geçecek.ytd...biraz sabır sadece.

MX5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Gunaydin cemaszedeler bugun yeni hedefimiz - 20 ancak boyle hedefi tutturur parayi sifirlariz nasil olsa 0 a az kaldi....

Sayfa 473/919 İlkİlk ... 373423463471472473474475483523573 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •