-
*tcmb: Mevduat bankaları tüketici kredileri 2 şubat itibarıyla 383,1 milyar tl(önceki 381,9mlr)
*tcmb: Mevduat bankaları tüketici konut kredileri 2 şubat itibarıyla 179,0 milyar tl(önceki 178,8mlr)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
*tcmb: Mevduat bankaları tüketici taşıt kredileri 2 şubat itibarıyla 6,19 milyar tl(önceki 6,19mlr)
*tcmb: Yurt dışında yerleşik kişilerin portföyündeki hisse senedi net değişimi(piyasa fiyatı ve kur hareketlerinden arındırılmış) 5,2 milyon dolar
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
*tcmb: Mevduat bankaları tüketici diğer krediler 2 şubat itibarıyla 197,9 milyar tl(önceki 196,9mlr)
-
*tcmb: Yurt dışında yerleşik kişilerin portföyündeki dibs net değişim (piyasa fiyatı ve kur hareketlerinden arındırılmış) 577,9 milyon dolar
*tcmb: Mevduat bankaları taksitli ticari kredileri 2 şubat itibarıyla 336,6 milyar tl(önceki 335,9mlr)
-
*tcmb: Yurt dışında yerleşik kişilerin portföyündeki repo net değişimi(piyasa fiyatı ve kur hareketlerinden arındırılmış) -42,7 milyon dolar
*tcmb: Yurt dışında yerleşik kişilerin portföyündeki özel sektör tahvil bonoları (piyasa fiyatı ve kur hareketlerinden arındırılmış) -20,1 milyon dolar
-
*tcmb: Mevduat bankaları kredi kartları 2 şubat itibarıyla 116,4 milyar tl(önceki 113,3mlr)
*tcmb: Mevduat bankaları taksitli kredi kartları 2 şubat itibarıyla 54,2 milyar tl(önceki 50,9mlr)
-
*tcmb: Mevduat bankaları tasfiye olunacak tüketici kredileri 2 şubat itibarıyla 10,81 milyar tl(önceki 10,68mlr)
*tcmb: Mevduat bankaları tasfiye olunacak taksitli ticari krediler 31 ağustos itibarıyla 14,77 milyar tl(önceki 14,5mlr)
-
*tcmb: Mevduat bankaları tasfiye olunacak kredi kartları 31 ağustos itibarıyla 7,17 milyar tl(önceki 7,11mlr)
*tcmb: Toplam tüketici kredileri 2 şubat itibarıyla 400,3 milyar tl(önceki tl399,0mlr)
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri