Sayfa 474/571 İlkİlk ... 374424464472473474475476484524 ... SonSon
Arama sonucu : 4561 madde; 3,785 - 3,792 arası.

Konu: TLMAN - Trabzon Liman İşletmeciliği A.Ş.

1. şirketin dolar bazında değeri ,0 endeks primi halinde bile halka arzdan beri 28 lira civarı olmalı ,2 yıllık primide hesaba katarsak bu rakamlar gerçekten komik,
    Yazdıklarım hayali kendi düşüncelerimdir;asla yatırım tavsiyesi olamaz....

2. düşük sermayeli ,ve lotu az hisse kalmadı bakalım ne zaman sevindirecek bizleri,hayırlısıyla..
    Yazdıklarım hayali kendi düşüncelerimdir;asla yatırım tavsiyesi olamaz....

3. bekliyoruz canlar büyük bir sesizlik var bu namusuzda .genel kurul danda haber çıkmadı bunlar ansızın bedelsizi patlatıcak yoksa bu gurup ölü gurupbaska bir sey tasımaz o kadar güzel bilançolar açıkladı kaç yıldır tık yok.batık şirketler bile uçuyor ben hisseye güven duymuyorum albayraklar zaten performansı berbat borsada tek bedelsiz üşçüruru aslında bedelsiz vermesede şirket degerine ulaşsa süper olur.bu bilançolarda en son babayigit biri tahtayı 60 ve ya 70 e tasıyacak albayraklarda trene bakar gibi bakıcaklar ardından

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,495
    https://i.imgyukle.com/2020/08/27/uZvFsj.jpg

Hiç bir şey göründüğü gibi değildir.
    Şirketimizin 2019 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı*30 Eylül 2020 Çarşamba*günü saat*10:00‘da İskenderpaşa Mah.,Rıhtım Sok., No:13, TRABZON*adresinde yapılacaktır.*Bilgilendirme Dökümanı, Davet Duyurusu ve Kar Dağıtım Tablosu maddelerine ilişkin açıklamalar ekte, Şirket Merkezi'nde ve Şirket'in internet sitesinde pay sahiplerinin incelemelerine hazır bulundurulacaktır.

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu‘nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

5.  Alıntı Originally Posted by carkos Yazıyı Oku
    https://i.imgyukle.com/2020/08/27/uZvFsj.jpg

Şirketimizin 2019 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı*30 Eylül 2020 Çarşamba*günü saat*10:00‘da İskenderpaşa Mah.,Rıhtım Sok., No:13, TRABZON*adresinde yapılacaktır.*Bilgilendirme Dökümanı, Davet Duyurusu ve Kar Dağıtım Tablosu maddelerine ilişkin açıklamalar ekte, Şirket Merkezi'nde ve Şirket'in internet sitesinde pay sahiplerinin incelemelerine hazır bulundurulacaktır.

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu‘nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan
    Sayın carkos, tabloyu yorumlayabilir misiniz? Bağışları kârdan düşeceklerine eklemişler. Kâr dağıtımı 2 taksittte mi yapılacak? Yüzde 70 taahhüdü işlememiş. Yaklaşık 1,8 beklentim vardı. Yaklaşık 40 milyon olağanüstü yedek ayrılmış. Açıkçası tam anlayamadım.
    Göründüğü gibi olmayan ne?
    Bu insan görünümlü yaratıklar neyin peşinde sizce?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,495
    Tabloda 1 ve 2 inci temettü oranları belli bağışlarda belli dağıtabilir karda bedelsiz olma ihtimalide mevcut herkese bol kazançlar.

Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

7. Kârın %25'ini dağıtıyorlar. Bu yılın kârıyla birlikte önümüzdeki yıl hisse başı 3 TL gibi bir rakam ödemesi lazım.

8.  Alıntı Originally Posted by carkos Yazıyı Oku
    Tabloda 1 ve 2 inci temettü oranları belli bağışlarda belli dağıtabilir karda bedelsiz olma ihtimalide mevcut herkese bol kazançlar.

inş bedelsiz olur yoksa bunlar .biliyorsunuz ben bir set demiyorum.bu baltalara

Sayfa 474/571 İlkİlk ... 374424464472473474475476484524 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •