Sayfa 474/1023 İlkİlk ... 374424464472473474475476484524574974 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 3,785 - 3,792 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Zaten malum 4,20 den de satmıştım...

2.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Zaten malum 4,20 den de satmıştım...
    Tebrik ederim Bora Bey,kazancınız daim olsun...

3.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Böyyük devlet adamımız Bozdağ piyasaların tepkisinden "elhak birinci turda Erdoğan seçilir" muştusunu duyurdu...

Şimdi seçime kadar piyasalar bozulsa, hazretin ne diyeceğini biliyoruz: "Erdoğan düşmanı dış mihrakların işi..."

Bunlar İmam Hatip'in münazara takımından.

Lafla baş etmek mümkün değil.
    Bunların piyasalarda göreceği son bahar olacak. Yabancı pozisyon azaltma yönünde karar vermiş değil. Şu an kararsız. Domino taşının birinin itilmesi yıkımı beraberinde getirecektir. Daha düne kadar kasım 2019 da seçim yapılacak diye ısrar eden hükümet ne oldu da 2 ay sonrasına erken seçime gidiyor. demek ki yandaşlarına ve seçmenlerine yedirecekleri para en fazla 2 ay idare edecek kadar kaldı. ısrarla seçim arifesinde vatandaşın tepkisine rağmen şeker fabrikalarını sattılar. Devlete ait fabrika yol köprü tünel lojman arsa kamu binaları ne varsa sata sata ekonomi yürüttüler. Satacak mal azaldı demek ki paniğe düşüp bu bütçe bizi 2019 a çıkarmaz gelin en kısa sürede seçim yapıp iktidarımızı garantileyelim dediler. Dolar 4.3 üzerine atarsa bu hükümetin işi biter. Bunun farkındalar ve günlerdir kur üzerinden saldırıya uğruyoruz diyorlar. Dolar elbet bu riskleri fiyatlayacak. Dolar neredeyse bir işaret bekliyor fırlamak için. O işaret ya bir yaptırımdan yada halkbank üzerine kesilebilecek bir cezadan gelebilir. Dün Trump tviterden papaz konusundaki sinyalini verdi. Papazların değişimi olmadığı için bizdeki papazlarının tutukluluğu devam ediyor. Piyasalar tam bir bıçak sırtında hangi yöne evrileceği konusunda tedirgin ve kırılganlık hat safhada.

4. bir arkadaş yazmıştı sanırsam 3,80-3,85 lere en son görüleceği yerlermiş alım için buraları mı bekliyorlar. bense Ayhan hocam gibi alıp yatarım her noktadan alırım. 3,39 lar ilk alış yerimdi 3,96 -lardan bile aldım. elime geçtikçe alıyorum. sene sonu 5-5,10 lar görüleceği yönünde,,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
     Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Güzel tesbit, cuk oturmuş..forever teşvik...nereye kadar..
    Dostum başka açıklaması yok...bakalım ne çıkacak altından..?

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
     Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Düğün aceleyse gelin hamiledir...

Sevdim bu lafı.

Bizim Lorel ve Hardinin hamilelikleri sadece dış borcun şişkinliği desek tek başına yeterli değil.

Ya OHAL durumuna ne demeli...

Demokratik bir seçim kavramıyla ikisi yanyana gelince anca "OHA" olmalı.
    Bora bey yorumsuz

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by riko66 Yazıyı Oku
    Dün kamuoyu araştırmacısı şirketin patronu , iktidar bloğunun % 60'la seçimi alacağını , ancak seçim sonrası vatandaşa eni bir ACI REÇETE sunulacağını söyledi.

(acı reçete ,yeni vergiler ,kamu zamları )
    bu senaryo bana da mantıklı geliyor.. dış kreditörler ve yatırımcılar da buna sıcak bakacaktır..

bu acı reçetenin içerisinde kambiyo rejimiyle ilgili bazı düzenlemeler de olabilir..

ytd..

Erken secim karariyla mevcut yonetim ekonomi konusundaki elini acik etti. Ekonominin gidisatin surdurulebilir olmadigini gordugu icin secim one cekildi. Aksi takdirde oylarin zaman gectikce eriyecegi belli. Secim sonrasi oy kaygisi olmayacagindan aci fatura cikacagi kesin. Vakit varken onlem almak lazim.

Sayfa 474/1023 İlkİlk ... 374424464472473474475476484524574974 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •