Zaten malum 4,20 den de satmıştım...![]()
Zaten malum 4,20 den de satmıştım...![]()
Bunların piyasalarda göreceği son bahar olacak. Yabancı pozisyon azaltma yönünde karar vermiş değil. Şu an kararsız. Domino taşının birinin itilmesi yıkımı beraberinde getirecektir. Daha düne kadar kasım 2019 da seçim yapılacak diye ısrar eden hükümet ne oldu da 2 ay sonrasına erken seçime gidiyor. demek ki yandaşlarına ve seçmenlerine yedirecekleri para en fazla 2 ay idare edecek kadar kaldı. ısrarla seçim arifesinde vatandaşın tepkisine rağmen şeker fabrikalarını sattılar. Devlete ait fabrika yol köprü tünel lojman arsa kamu binaları ne varsa sata sata ekonomi yürüttüler. Satacak mal azaldı demek ki paniğe düşüp bu bütçe bizi 2019 a çıkarmaz gelin en kısa sürede seçim yapıp iktidarımızı garantileyelim dediler. Dolar 4.3 üzerine atarsa bu hükümetin işi biter. Bunun farkındalar ve günlerdir kur üzerinden saldırıya uğruyoruz diyorlar. Dolar elbet bu riskleri fiyatlayacak. Dolar neredeyse bir işaret bekliyor fırlamak için. O işaret ya bir yaptırımdan yada halkbank üzerine kesilebilecek bir cezadan gelebilir. Dün Trump tviterden papaz konusundaki sinyalini verdi. Papazların değişimi olmadığı için bizdeki papazlarının tutukluluğu devam ediyor. Piyasalar tam bir bıçak sırtında hangi yöne evrileceği konusunda tedirgin ve kırılganlık hat safhada.
bir arkadaş yazmıştı sanırsam 3,80-3,85 lere en son görüleceği yerlermiş alım için buraları mı bekliyorlar. bense Ayhan hocam gibi alıp yatarım her noktadan alırım. 3,39 lar ilk alış yerimdi 3,96 -lardan bile aldım. elime geçtikçe alıyorum. sene sonu 5-5,10 lar görüleceği yönünde,,
Erken secim karariyla mevcut yonetim ekonomi konusundaki elini acik etti. Ekonominin gidisatin surdurulebilir olmadigini gordugu icin secim one cekildi. Aksi takdirde oylarin zaman gectikce eriyecegi belli. Secim sonrasi oy kaygisi olmayacagindan aci fatura cikacagi kesin. Vakit varken onlem almak lazim.
Yer İmleri