Bu düzeltmeler normal.biraz hızlı gittik.biraz buralarda oyalanırız.bilanco geldikten sonra 20-22 arası dolanırız.sonra Allah kerimdir.ytd.
Bu düzeltmeler normal.biraz hızlı gittik.biraz buralarda oyalanırız.bilanco geldikten sonra 20-22 arası dolanırız.sonra Allah kerimdir.ytd.
20 liraları hazmetmekte zorlanıyor gibi, sabırla beklemeye devam ediyorum, 19 una ne kaldı şunun şurasında 😀
Bilanço 17 sine diye okumuştum.bugün maşallah ı var.21 e dokunmasını bekliyorum. Ytd.
Cüneytt bey 19 u demişti ama 17 kapanıştan sonra gelirse 18 inde şenlik var 😀
kapta son gönderim tarihi 19'u diyor... bunlarda son dakkaya kadar beklerler bildiğim.
https://www.kap.org.tr/tr/sirket-bil...nto-sanayi-a-s
İnanılmaz Dediğiniz Hisse, Gün Gelir; Dayanılmaz Olur.
FORMDA YAZDIKLARIM KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. ZARAR EDEBİLİRSİNİZ.
Vay be, daha 6 ay öncesine kadar 6-12 arası defalarca alıp satmışlığım var, şimdi 20 üzerinde bile elim gitmiyor satış yazmaya, sanki sattığım an yerine koyamayacakmışım gibi hissediyorum, bütün dirençler geçildi, zaten dolaşımda ne kadar mal kaldıki.
Nuhun beyin takımı çok iyi ceo imamoğlu çok kaliteli. Teyfik bilgin ortaklar hepsi çok kaliteli .
Ben bunları gördüğümden mal aldım ve artırdım her sene bir önceki seneye göre.
Bu senede artırdım maliyetimi yukarı çektim.
Nuh çimento değil nuh bir holdingtir.
Her sene temettümü alıp yatarım dışındada çok büyük bir potansiyeli var nuhun onun için biz akinonya olarak içinde kalacağız.
Bu doviz kurunda ihracat ve bu denli potansiyeli olan tahtada mal vermek akıl işi değil.
Düşmezmi düşer tabi bu kadar çıkmış ama millet dökülür genel bir yerde toplar kendini.
Kısaca ben alıcıyım halen.
İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
Yer İmleri