Sayfa 474/607 İlkİlk ... 374424464472473474475476484524574 ... SonSon
Arama sonucu : 4851 madde; 3,785 - 3,792 arası.

Konu: JANTS - Jantsa Jant Sanayi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    @ istanbul @
    Gönderi
    1,945
     Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Kartonu olan ya da takip eden oldu mu kartonda bir ara çözüldü 500-600 puan sonra yine verdi çoşkuyu aynı şeyi bunda da bekliyorum neden olmasın..

ben takip ettim karton u lakin jants % 700 gibi bedelsiz açıklar iken karton yaklaşık % 2700 civarı bedelsiz verdi aradaki farkı kısaca anlatmaya çalıştım
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

2. cok fena verdiler. neyse bekleriz

3. Orta uzun vadeci arkadaşlar için hiç sorun yok Allahın izniyle,bistte kaç tane böyle sağlam hisse var? Herşeyden önemlisi ky düşmanı bir patronu yok,yatırımcı dostu emekçiyi koruyan bir sahibi var.Bir bölünsün bilanço gelsin,togg haberi gelsin bakalım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    @ istanbul @
    Gönderi
    1,945
    seansı devre kesici ile tamamlar artık
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    @ istanbul @
    Gönderi
    1,945
     Alıntı Originally Posted by serden Yazıyı Oku
    Orta uzun vadeci arkadaşlar için hiç sorun yok Allahın izniyle,bistte kaç tane böyle sağlam hisse var? Herşeyden önemlisi ky düşmanı bir patronu yok,yatırımcı dostu emekçiyi koruyan bir sahibi var.Bir bölünsün bilanço gelsin,togg haberi gelsin bakalım
    serden bey ben yılların borsacısıyım sürekli primlenerek giden bir tahta bu borsada görmedim teşekkür ederim

6.  Alıntı Originally Posted by byburak Yazıyı Oku
    serden bey ben yılların borsacısıyım sürekli primlenerek giden bir tahta bu borsada görmedim teşekkür ederim
    2-3 tavan surekli degerlenme demek olamaz

7. tespit su: bedelsizle zengin olma donemi bitti. orn logo ve jants

egeen bedelsiz verse nolur acaba cok meraktayim

8. Ben kartonu takip etmiştim, o daha büyük oranda bir bedelsiz vermişti, buna rağmen o da çözülmüştü, hatta taban günlerini de gördüm aynen, sonra gidenleri pişman edecek şekilde yeniden tavan tavan gitmişti.
    Yatırım tavsiyesi değildir.
     Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Kartonu olan ya da takip eden oldu mu kartonda bir ara çözüldü 500-600 puan sonra yine verdi çoşkuyu aynı şeyi bunda da bekliyorum neden olmasın..

Sayfa 474/607 İlkİlk ... 374424464472473474475476484524574 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •