Sayfa 474/1004 İlkİlk ... 374424464472473474475476484524574974 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 3,785 - 3,792 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

vallahi biz bişey demiyoruz...

Son dakika haberi... CHP'de bölünme sancıları devam ediyor. CHP'li Muharrem İnce, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yan yana olduğu sırada çekilen fotoğrafla ilgili, "Fotoğrafta bile beni kesen, acaba cumhurbaşkanlığı seçiminde bana oy vermiş midir? Çok merak ediyorum. Böyle bir anlayış acaba cumhurbaşkanlığı seçimi gecesinde kazanmamı istemiş midir, oy vermiş midir?" dedi.

https://www.takvim.com.tr/guncel/202...y-vermis-midir

2.  Alıntı Originally Posted by Umk Yazıyı Oku
    Tesekkur ederim kıymetli dostlar.
    Geçmiş olsun dostum, mesajlarına cevap veremedim, birçok paydaşın mesajları gibi,,,,,
    Yanlış anlama...tanıyorsun beni.
    Saygılar

craps, pawnstar, svilengrad
    hakuna matara....memento mori.

Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    hiç bir yere saklanamıyoruz sanki bir uydu sürekli bizi izliyor
    Saklanmaya gerek yok sn dobra cımbızla çeker gibi haber paylaşıyor , arasa sırada tarafsız haberlerde paylaşsada okusak diyorum ana maalesef

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by Garfield Yazıyı Oku
    Geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Tez zamanda iyileşmeniz dileğiyle çok geçmiş olsun .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Saklanmaya gerek yok sn dobra cımbızla çeker gibi haber paylaşıyor , arasa sırada tarafsız haberlerde paylaşsada okusak diyorum ana maalesef
    toprağım arada sözcüden falanda haber koy şurayada medwig kardeşimizin gönlü olsun.

6.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    dobra ne yapsın?

Arada bir kılıçdaroğlu dili sürçtüğünde yada cümle kurmaya çalışırken yanlış cümle kurup doğru söylediği oluyor
    hem biz Ce Ha Pe. deriz, gaya ezberletmiş olmalıydı.

Fransa'da koronavirüs salgını kabusu sürüyor. Ülkede tedbirler genişletildi. Fransa'da, cumartesi itibarıyla gece sokağa çıkma yasağı uygulanacak bölge sayısı 54'e yükseltildi.

https://www.takvim.com.tr/dunya/2020...i-genisletildi

hoş geldin Qardaş...

Azerbaycan ekibi Karabağ, UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk iç saha maçını Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynayacak. Karabağ, gruptaki ilk iç saha maçında 29 Ekim Perşembe günü Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda İspanyol ekibi Villarreal'i konuk edecek.
    https://www.takvim.com.tr/spor/2020/...unda-oynayacak

Sayfa 474/1004 İlkİlk ... 374424464472473474475476484524574974 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •