Sayfa 474/1002 İlkİlk ... 374424464472473474475476484524574974 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 3,785 - 3,792 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - V

1. ''Yıllar evvel bir ciğere saldırdılar...
    Saldırdıkça da çoğaldılar.
    Şimdi Ciğer bitti,
    ve lağım çukuruna düştüler...
    O kadar açtılar ki, oradaki pislikleri de yediler...
    Doymadılar...
    Şimdi birbirlerini yiyorlar...
    Yakında tertemiz olacak her yerler . . .

Alıntıdır ''

https://twitter.com/aslan_dusunen/st...88753656750082
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

2. ''Putin bir daha asla 'Suriye'deki petrolün Türkiye'ye gittiğini biliyoruz' demedi ''

https://www.sozcu.com.tr/2021/yazarl...sayfa_yazarlar
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Bakan Koca: Toplumun %60-70'i aşılanmadan maske devre dışı kalmaz- TRT Haber

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Türkiye Sermaye Piyasası 2020 raporu, borsada yurtiçi yerleşik yatırımcıların hisseleri elde tutma süresindeki gerilemenin devam ettiğini gösterdi. 2012'de yerli yatırımcının hisseleri elde tutma süresi 40 gün iken 2020'de bu süre 18 güne indi.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 474/1002 İlkİlk ... 374424464472473474475476484524574974 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •