Sayfa 474/760 İlkİlk ... 374424464472473474475476484524574 ... SonSon
Arama sonucu : 6077 madde; 3,785 - 3,792 arası.

Konu: BLCYT - Bilici Yatırım

1. Daha önce hisseyi alıp sattığım için yatırımcılarının bilmesini istediğim şey. temeli güzel hisseleri en dipte alıp hakettiğini düşündüğümüz fiyatlara gitmeden ky. alımlarıyla yükselen hisseleri çakıp çıkan bir by'yi tanıyorum artık, Olurda hisse 1.8 leri falan görürüse ne ala bilinki dipte o almıştır ve hisseyi üzerinize yıkacaktır. ta ki tekrar 1.30 lara düşene kadar da uğramayacaktır...

2. 20.04.2013 ile 20.04.2017 tarihleri arasında 0,90 ile 1,20 arasında gezinmiş.Bunun Cemaziyelevveli de bozuk. Bu hesapla daha 3 yıl buradayız. Aldığınız olumsuz temennilerle bir gün sizin de kuyruğunuz kısacaktır.Bundan eminim.

3. Teorik olarak take-over yapılabildiğini düşünsek,ele geçiren kişi yıllık karı dağıtıyorum dese bedavadan şirket sahibi olur.Borsadaki fiyatlar bazen şuursuzluğunda ötesine geçiyor.YTD

4. Fazla sıkıyon dötün patlayacak erkeksen versene 1.18 altına

5. SIGIR herif 2 üstündeki hisseyi çektin buralara malı kaptırdım alacam diye bekliyon buradan kimin ne kadar alıp attığını biliyorum bende yüz bin çerez onun yanında... Başkasını bilmem ama ben buradan sana iki parmak arası veririm

6. BÖĞLEK (Sığırları rahatsız eden sinek) tutmuş deli danalar gibi koşturacağı günleri de görürüz inşallah.

7. Cogu hissede oldugu gibi bundada sıkıntı,firmanin alaveraci olmasi,bu sebepten ben büyükce bolum portföy u 30 kâğıtlarında cevitoyorum,cokta dogru yaptigimi görüyorum,bir dakikada nakite dönebiliyorum,

HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Şahsen geçen ay doların 5.3 civarı bir yıl sonu kapanış yapacağını düşünerek pozisyonlarımı faliyet karı iyi dövizden zarar eden şirketlere kaydırdım.

6 adayım vardı. Bunlar Ayen Blcyt Gents Karel Uluun ve Yunsa idi. Bu 6 adaydan Ayen Blcyt ve Uluun u makul sayılabilecek fiyatlardan almak kısmet oldu. Ancak gel gelelim yüzde 3-5 prim dışında doğru dürüst hareket yapan yok.

Demek borsa bitmiş diyorum. Dolar arttı diye yarı fiyatlarına düşen ciddi faliyet karı açıklayan bu 6 şirket dolar yüzde 15 inince bile yüzde 15-20 prim yapamadı.

İlla nerde kumar kağıdı var onları mı almak lazım yüzde 15 20 kar edebilmek için?
    Ytd

Sayfa 474/760 İlkİlk ... 374424464472473474475476484524574 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •