Sayfa 475/940 İlkİlk ... 375425465473474475476477485525575 ... SonSon
Arama sonucu : 7515 madde; 3,793 - 3,800 arası.

Konu: Çizgi Ötesi ( kısa - orta - uzun )_Al-Sat

1.  Alıntı Originally Posted by Eski_prof Yazıyı Oku
    Son kapanış
    UŞAK ; 2.44
    IEYHO ; 1.29
    CRDFA ;5.62
    TIRE ; 7.09
    OSTIM ; 4.33
    ODAS ; 19.53
    KARSN ;3.10
    KFEIN ; 18.24
    OTKAR ; 170.50...
    KISA - ORTA - UZUN takip listemiz olsun ozaman sayın esselocan ...zaman zaman destek direnç paylaşalım kapanışlara göre...
    Sayın Adem13 eklemek istediğin hisse varmı senin...
    Hayırlı geceler bol kazanclar...
    Y.T.D.
    Selamlar saygılar hocam. Listemiz dediğiniz üzere kısa orta uzun vade devam edecektir. Zaman zaman yer değiştirme veya destek verme olabilir. Elinde nakit olanlar için bu günler ve bu hafta çok iyi fırsat. (Odas fiyatı yanlış olmuş, olsun.. oraya bir de #cemts, #alkim ve #brisa ekleyelim. Gelecek vadediyor diye düşünüyorum. Ama yine de YTD YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Ayrıca endeks konusunda bu hafta ABD seçime kadar volatil geçecek, sizin öngördüğünüz ve tekniğin getirdiği bilgilerle düzeltme bittiğinde her şey çok daha güzel olacak inşaallah.

2.  Alıntı Originally Posted by Eski_prof Yazıyı Oku
    ENDEKS ; 1144.45 kapanış...
    Önemli desteğimiz 1148.00 seviyesindeydi...
    Çok az altında kapanış yaptı, üzerine çıkamazsa düzeltme devam edilebilir... Düşüş tamamen düzeltme hareketidir...Mutlaka daha öncede defalarca benim ve tüm arkadaşlarında işaret ettiği gibi Küresel gelişmelerin yanında, salgın dahil...Türkiye nin üzerinde oynanan oyunlar bahane edilerek (sanki yeni bir olaymış gibi) olması gereken düzeltme başlamıştır...By yatırımcılar ve ortakları spek amcalar şartları oluşturdular ve düğmeye bastılar...Bu belliydi bence sitedeki tecrübeli arkadaşlar da görmüştür ki...!!! Borsanın B sinden anlamayanlar bile hisse aldılar...ben bunu gördüm...
    Ayrıca yazılarımızda hep işaret etmiştik Ekim 14 de var birşeyler yazıyordum... Teknik işaret etmişti zaten...
    Özellikle ; 1230.00 tamammı devammı direnci yazmıştım ve burayı gördü tamam dedi ilk etapta...
    Umarım 1148.00 tekrar geçilip desteklenir...
    Şimdi takip edilecek tek şey ; Dış politikadaki gelişmeler...
    Y.T.D.
    Yukarıda yazdığım Borsanın B sinden anlamayanlar yazdım lütfen bunu borsaya yeni giren arkadaşlar yanlış anlamasın...Tabiki yeni yatırımcılar borsaya girecek nekadarda girerse bu bizim borsamızın zenginliği anlamına gelir...Sadece Borsaya girme zamanı ve yoğunluğundan doğacak tehlikeye dikkat çekmek istedim...Tecrübeli arkadaşlar bilirler bu düşüşün veya düzeltmenin bir tür işareti kabul edilir...
    Hoş geldiniz yeni yatırımcılar...
    Y.T.D.

3.  Alıntı Originally Posted by esselocan Yazıyı Oku
    Selamlar saygılar hocam. Listemiz dediğiniz üzere kısa orta uzun vade devam edecektir. Zaman zaman yer değiştirme veya destek verme olabilir. Elinde nakit olanlar için bu günler ve bu hafta çok iyi fırsat. (Odas fiyatı yanlış olmuş, olsun.. oraya bir de #cemts, #alkim ve #brisa ekleyelim. Gelecek vadediyor diye düşünüyorum. Ama yine de YTD YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Ayrıca endeks konusunda bu hafta ABD seçime kadar volatil geçecek, sizin öngördüğünüz ve tekniğin getirdiği bilgilerle düzeltme bittiğinde her şey çok daha güzel olacak inşaallah.
    ODAS yanlış olmuş dediğiniz gibi...Ama böyle yanlışlıklar olabilir zaten takip eden anlar...Kim bilir belkide oralara gider;))
    Yukarıda eklediğiniz hisseleri sizde tekrar yazarak ilave edebilirsiniz...benim içinde kolaylık olur sizde devamlı alıntı yaparak hisse ekleyip çıkartırsanız yada önerirseniz daha güzel olur...
    Düzeltme normaldi bekliyorduk umarım verdiğim önemli desteği kırmaz kapanış itibariyle...
    Allah yardımcımız olsun...
    Y.T.D.

4. Kısa - Orta - Uzun takip listesi
    UŞAK
    IEYHO
    CRDFA
    TIRE
    OSTIM
    ODAS
    KARSN
    KFEIN
    OTKAR
    CEMTS
    ALKIM
    BRISA
    Y.T.D.

5. Düzeltme normaldi bekliyorduk umarım verdiğim önemli desteği kırmaz kapanış itibariyle...
    Y.T.D.[/QUOTE]

Amin, cümlemizin.

6.  Alıntı Originally Posted by esselocan Yazıyı Oku
    Düzeltme normaldi bekliyorduk umarım verdiğim önemli desteği kırmaz kapanış itibariyle...
    Y.T.D.
    Amin, cümlemizin.[/QUOTE]

Hocam’ın vermiş olduğu direnç tabiki çok önemli...Ama yukarıları düşünüyorsak bugün 1155...kapanışlar çok önemli...(nedersiniz hocam?)herşey çok güzel olur inş ...ytd

7.  Alıntı Originally Posted by Adem13 Yazıyı Oku
    Amin, cümlemizin.
    Hocam’ın vermiş olduğu direnç tabiki çok önemli...Ama yukarıları düşünüyorsak bugün 1155...kapanışlar çok önemli...(nedersiniz hocam?)herşey çok güzel olur inş ...ytd[/QUOTE]
    Aynen katılıyorum...
    1155 üzerinde kalması önemli olacak...
    1230.00 tekrar gündeme gelmesi içinde; 1185.00 takibimizde olsun...
    Y.T.D.

8.  Alıntı Originally Posted by Eski_prof Yazıyı Oku
    Hocam’ın vermiş olduğu direnç tabiki çok önemli...Ama yukarıları düşünüyorsak bugün 1155...kapanışlar çok önemli...(nedersiniz hocam?)herşey çok güzel olur inş ...ytd
    Aynen katılıyorum...
    1155 üzerinde kalması önemli olacak...
    1230.00 tekrar gündeme gelmesi içinde; 1185.00 takibimizde olsun...
    Y.T.D.[/QUOTE]

Teşekkür ediyorum. Tüm emekleriniz için...

Sayfa 475/940 İlkİlk ... 375425465473474475476477485525575 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •