Sayfa 475/900 İlkİlk ... 375425465473474475476477485525575 ... SonSon
Arama sonucu : 7200 madde; 3,793 - 3,800 arası.

Konu: YGYO-Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by acilnumara Yazıyı Oku
    Trene keriz bindirme operasyonu yapıyor. Millette maşallah her kademede biniyor. 0.64 te dediğimin arkasındayım bu kağıt 0.40 ları görmezse borsayı bırakırım. Açık net.
    40 'a kadar düşeceğine bilen; nereye kadar yükseleceğinide bilir değil mi ????

acilnumara Guest
    Aç bi incele patronunu araştır sonra yükseleceğinide bilir de. Taş kafalarınız anlasın bu ********in kağıdı yükselmez. Kağıdım var mı hayır alır mıyım hayır. Sadece bu kan emicilerden millet uzak dursun diye yazıyorum.

acilnumara Guest
    Şerefsiz olmasa her kademeye milyon milyon lot yığmaz.Kağıdı bırakır hangi yöne gidecekse gider. Galip bile bundan daha şerefli gerisini siz düşünün.

4.  Alıntı Originally Posted by acilnumara Yazıyı Oku
    Aç bi incele patronunu araştır sonra yükseleceğinide bilir de. Taş kafalarınız anlasın bu ********in kağıdı yükselmez. Kağıdım var mı hayır alır mıyım hayır. Sadece bu kan emicilerden millet uzak dursun diye yazıyorum.
    Ahhh hiç sorma !!!!! Ben ömür hayatım da böyle bir hisse görnedim.Bir hisse bir sefer bile olsa kademe atmaz mı yaaa???? Sadece bir sefer kademe atlasın yeterli. Sabırlar tükendi...

acilnumara Guest
    Biz ne dersek diyelim millet kolay kazanıyor demekki. Çoluğunun çocuğunun rızkını bunlara yediriyor. Kısa yoldan zengin olurum hayali ile giriyor sonu hüsran. Az getirsin öz getirsin. Sağlam 10 larva hisse var bugün düşer ama illaki geri gelir kazandırır.

acilnumara Guest
    Ben matriksmobile Uygulaması kullanıyorum. Derinlikleri ayrıntılı görüyorum. Resmen milletle dalga geçiyor tahta sahibi. Milyon lotları yığıyor yükselişi engelliyor. Yarın birgün Galip gibi bir gavata yine hisse satarsa gör o zaman cümbüşü buralar ağlama duvarına döner.

7. Vay a.s. kağıt senin hergün mü düşer kağıt

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

acilnumara Guest
    Alıştıra alıştıra bu daha iyi günleri millete yedire yedire düşürüyor. 0.40 yolculuğu başlamıştır. Kaçan kurtulur. Karar elbette sizin YTD.

Sayfa 475/900 İlkİlk ... 375425465473474475476477485525575 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •