Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
nacizane 96 yılından beri ilgileniyorum borsa ile,benim bir hisseden beklediğim tek şey yıllık banka faizi X 3 katı prim yapmasıdır,üstü benim için kaymaklı kadayıftır.Bunun için temeli sağlam ,döviz fazlası çok olan ve bilançoda net karı sürekli artan bir kaç hissede en az 1 yıl beklerim.Düşmüş çıkmış çok fazla takılmam,ama bu bir yıl zarfında o şirket çok daha fazla güven veriyorsa hikayesi varsa yıllarcada kıpırdamam benim stratejimde budur. yok o kadar yükselmiş pahalıymış falan filan..Bistte bu durum geçerli değil benim için.
bedelsiz sonrasi cikisi kastettim ben. hic primlenmedi yuzde 700 bedelsize kiyasla. neyse artik
sizle ilgili değil,yeni alıp satmış fikir beyan etmişsiniz ..kendi adıma lafım elinde olmayanların buraya gelip ahkam kesmeleri.dünde birisi gelip aynısını yapmıştı,gönderilerine bakıyorum alakasız hisselerdeler gelip buraya sanki mesihmiş gibi uyarıcılık yapıyorlar..iyi niyetli bir girişim değil bu..O zaman topik topik dolaşıp her gün onlarca yere ikaz edip durulsun ne alaka?
Yazdıklarınız su an aklımda olmadığından alının veya alınmayın gibi bir şey diyemem, hatırlamıyorum çünkü. Ancak her kim bahsettiğim şekilde algı yaratmaya çalışıyorsa, elinde bir tane bile jantsa olmadığı halde gelip burada sözüm ona milleti uyarmaya çalışıyorsa üstüne alınabilir.
Ya kismet
G301 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri