Ben herkesin bıktığı bir anda durup dururken yüksek montanlı yükselişler serisinin arefesinde olduğumuza inanıyorum.Herkes de zaten ucuzdu diye yazıp duracak,borsa bu işte.
Ben herkesin bıktığı bir anda durup dururken yüksek montanlı yükselişler serisinin arefesinde olduğumuza inanıyorum.Herkes de zaten ucuzdu diye yazıp duracak,borsa bu işte.
Kkm de 40milyon dolarımız var,yaklaşık 14 den bağlamışız ve 104 milyon dolar piyasa değerimiz var.Ne güzel di mi.
Bu hissede radyo felan herşey hikaye tamamen ky zararına göre fiyat belirleniyor birileri zararına satarsa fiyat artıyor alirsa indiriyorlar gerisi hikaye.
Sn avukat her hisse öyledir.Bakın topiğe mal ky da olsa bu topik böyle mi olurdu.Bence mal adamlarda.
Çoğunluğu adamlarda olsa aşağı basmazlar sürerler bu kağıtta çok ky var ama maliyeti yüksek olduğu için çoğu takip bile etmiyor gördüğüm kadarıyla.
Neyse dediğiniz gibi olsun.Bu hissede şu anda halat çekme oyunu oynanıyor.Borsanın tüm kuralları teknik temel dolar bazında grafik falan bu kağıt çok ucuz diyor.Kağıttaki grup ise açgözlü tüm parayı ben kazanayım istiyor.Bekleyelim görelim.Benim temeline inandığım kağıtda bekleme sürem sonsuzdur.Bu kağıt şu anki rasyolara göre 3 den aşağı olmamalı.Ben de bugünkü değerleme ile kağıt 3 olamadan tek lot satmam.3 üstü kademeli satış bilançoların durumuna göre olabilir,belki de olmaz beklerim))))))
Zaten mantıksız baskıyı yüz metre öteden tanırım.Genelde çok güzel şeylere gebedir.
Yer İmleri