Sayfa 475/813 İlkİlk ... 375425465473474475476477485525575 ... SonSon
Arama sonucu : 6502 madde; 3,793 - 3,800 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

1. satan sattım diye yazı gönderiyor emme hiç alan kimse aldım diye haber göndermiyor. asıl zurna burda zırt diyor. sabah kalkıyor. satmaya karar veriyor ÜNÜR tayfası ne allahın hikmetiyse bir yerden birileri çıkıp bunları ogun alıyor. ve bunu işlem hacmini şişirerek yapıyorlar. normalde 30 40 bin lot dönen tahta 100 300 k lara çıkıyor ama alan BELLİ değil. adamlar ne güzel diğer hesaplara dağıtıyor malları tebrik etmek lazım.
    Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,529
     Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    satan sattım diye yazı gönderiyor emme hiç alan kimse aldım diye haber göndermiyor. asıl zurna burda zırt diyor. sabah kalkıyor. satmaya karar veriyor ÜNÜR tayfası ne allahın hikmetiyse bir yerden birileri çıkıp bunları ogun alıyor. ve bunu işlem hacmini şişirerek yapıyorlar. normalde 30 40 bin lot dönen tahta 100 300 k lara çıkıyor ama alan BELLİ değil. adamlar ne güzel diğer hesaplara dağıtıyor malları tebrik etmek lazım.
    Doğru tebrik şart bu ********leri ama spk birde incelesin tarih ve saat itibariyle...aynı kurumlar..bu it yolun sonunda

Yatırım finansman
    T.is Bankası
    Tacirler
    Bu kurumlar yan hesap itin sonunu getirecek işlemler....
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

3. https://invst.ly/a0ej3

cemts hiç ayak uydurmayan budefa ekürülük yapmış adamlar igne elerinde oyalama yapıyorlar ..havva derken
    ZIR-DELİ Y.T.D

4. birde necibe hanım çıktı ..
    ZIR-DELİ Y.T.D

5.  Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    https://invst.ly/a0ej3

cemts hiç ayak uydurmayan budefa ekürülük yapmış adamlar igne elerinde oyalama yapıyorlar ..havva derken
    lan zübükzadenin adamları burayı yakip ediyorunuz anladıgım kadarı ile kendinizce destegi kırdınız verin malı diyorsunuz alırsınız guliyi çoooookk beklersin bu yıl 2019 oldugunu unutma sende biliyorsun neler olacagını BUCIM ve CEMTS baskıların boşuna degil..
    anladın spek kardeş haydi elinden gelen bu kadarmı bak CEMTS 7.80 tl den beri dökmeye ve düzeltmeye çalışıyorsun anladık fakat bucım,de ekürü olarak kullanıp aklınca şeytanlık ...
    ZIR-DELİ Y.T.D

6.  Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku

birde necibe hanım çıktı ..
    sulzer abi bu ünür ailesinin düzgün bir yatırım danışmanına ihtiyaçları var belliki belkide icralık olmuşlardır bu fiyatlardan satmak akıl karı değil
    "O'nun yaptıklarını ben başaramazdım. asıl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptım ama Atatürk'ün yaptıklarını başaramazdım…" Fidel Castro - Habitat Toplantısı İstanbul 1997

7. şimdi sıra torun ünverlerde onlarda versin de görelim

8. Beni yine mallandırdı ya bugün pes artık sana İT amca 😀

Sayfa 475/813 İlkİlk ... 375425465473474475476477485525575 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •