Sayfa 476/967 İlkİlk ... 376426466474475476477478486526576 ... SonSon
Arama sonucu : 7735 madde; 3,801 - 3,808 arası.

Konu: DGNMO - Doğanlar Mobilya

1. Bu kadar işlem hacmi ile bu fiyatlarda olması normal mi acaba.

SM-J200H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. şirkerin blok satışını yapıp , sonra rapor yazıp ,5,80 hedef fiyat vererek al tavsiyesinde bulunup sonra hergün satışta ilk sırada yer almak UNLÜ&CO ??? ne kadar etik ne kadar doğru....ayıp yaaa artık bu kadar da düşmeyin bizimde saygın bir aracı kurumumuz olsun 1 tane de olsa amacı hep millete geçirmek olmayan...ytd

3. Malesef haklısınız.

SM-J200H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Bilanço bugün açıklanmayacak sanırım.

5.  Alıntı Originally Posted by p&f Yazıyı Oku
    şirkerin blok satışını yapıp , sonra rapor yazıp ,5,80 hedef fiyat vererek al tavsiyesinde bulunup sonra hergün satışta ilk sırada yer almak UNLÜ&CO ??? ne kadar etik ne kadar doğru....ayıp yaaa artık bu kadar da düşmeyin bizimde saygın bir aracı kurumumuz olsun 1 tane de olsa amacı hep millete geçirmek olmayan...ytd
    Once 5.80TL hedef fiyatli rapor yazip, AL tavsiyesi verdi UNLU&CO, bir kac hafta sonra da 3.80'den blok satis yaptilar. Yazdiklari rapor, blok satis oncesi piyasayi kivama getirmek icindi. 3.80TL'den blok satin alanlar da simdi %15+ uzeri karla mallari satiyorlar. UNLU&Co'da binde bir komisyonunu aliyor. UNLU&Co bu isin cakali olmus. Yine bari satislari yabanci yatirimci tarafindan karsilaniyor, yoksa hisse simdiye coktan 4TL altinda olurdu.

Ben ilk 9 ayda 20milyon TL uzeri net kar bekliyorum, o nedenle UNLU&Co uzerinden satislar olsa da hisse yukari gidecek diye dusunuyorum. Mavi Jeans'de de Turkven halka arzi 43TL'den yapmisti Haziran ayinda, 4-5 ayda hisse 35% prim yapip 58TL oldu. Turkven, Kelebek hisselerini ise 3.80'ten satti, satis sonrasi %15 prim oldu, daha en azindan 15-20% daha yukari gideriz gibime geliyor.

Bugünün pastasını verecek bir babayiğit yok mu?

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    "Benim yaratılışımda bir fevkaladelik varsa o da Türk olarak dünyaya gelmemdir."
    Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK

7. Ben 30-50 milyon arası tahminlere göre oldukça yüksek kar bekliyorum.Hissenin bukadar canlı olmasını bu beklentiden dolayı olduğunu düşünüyorum.ytd

Alıntı Originally Posted by GMKA Yazıyı Oku
    Bugünün pastasını verecek bir babayiğit yok mu?

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    DGKLB günlük takas

Sayfa 476/967 İlkİlk ... 376426466474475476477478486526576 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •