Sayfa 476/804 İlkİlk ... 376426466474475476477478486526576 ... SonSon
Arama sonucu : 6430 madde; 3,801 - 3,808 arası.

Konu: NUGYO nurol gmyo

1. Oyak neden aldı acaba? Garanti ve işyatırım da almış. Global ve icbc satmış. Galipte mal kalmamıştır artık.

2. Galip aldığından 150k fazlasını satmış görünüyor. Tabi yatırım ortaklıklarına malı o alıp virmanladıysa iş başka demektir. Yorumlarınızı bekliyorum açıkçası

3.  Alıntı Originally Posted by dacos Yazıyı Oku
    Galip aldığından 150k fazlasını satmış görünüyor. Tabi yatırım ortaklıklarına malı o alıp virmanladıysa iş başka demektir. Yorumlarınızı bekliyorum açıkçası
    At iti it izine karışır vaziyette çok da şey yapmamak gerek.

Beceren üç beş kademe yapsın beceremeyen pozisyon alıp beklesin zira beceremeyen ortaya çıkarsa becerirler bilmem anlatabildim mi!!

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

4. Bunu Oyak için söylediğini farz ediyorum ve yarın kızılca kıyamet kopartırlar diye düşünüyorum. Tabi habersiz ve fütursuzca tahtaya girdiyse Oyak efendi. Eyyy spek efendi sen ne yapıyon bu aralar? Citideki malı artırmışsın yine.

5. Pastada durum nasıl acaba dostlar? Spek bana mı kızdı yoksa dünden????

6. Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

7. Hiç olmayan işler olmuş. Galip globalle beraber kusmuş ve tacir bugüne kadar hiç almadığı kadar malı tek seferde almış. Gedik, işyatırım ve yapı almaya devam etmiş. Galiba işlem birmiş ve mal sahibine verilmiş. Geçmiş olsun yine

8. Herkes galip herkes city herkes ky

Çok takılmamak lazım kim aldı kim sattı zira herkes bıyıklı bu tahtada.

Ben olsam ki benim[emoji1] biraz köşede tutup düşerse alırım düşmezse elimdeki ile keyfini sürerim yani sonuçta düşerse ekime düşmezse cebime[emoji1]

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 476/804 İlkİlk ... 376426466474475476477478486526576 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •