Sayfa 476/1013 İlkİlk ... 376426466474475476477478486526576976 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 3,801 - 3,808 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by ERSOYDELTA Yazıyı Oku
    Ahmet ağbi elinde mal var mı?
    CEVAP: yok ağam yok vallah
    dibine kadar yalan tabii

MEHMET ağbi elinde mal var mı?
    CVP: yok ağbi ne malı ben 50bin endeks bekliyorum
    #kökü yalannnn

kime sorsam elde mal yok
    yoksa koskoca akbnk ı neden zıplatıp teknik seviyeye korkakça dokundursunlar

#kimin satmasından korkuyorlar?

# veya bu zirvede kime mal aldıracak gibi sert hareket yaptırıyorlar? kimi kandırıyorlar?

# DOLAR hareketine başladı önceki Grafiğimde 3 sayfa önce diyordum ki agustosta 4,41-4,61 TL bandı garanti gösteriyordu
    grafik
    ne oldu EVET çıktı önce bizdekini silkelemek isteyecekler dedim 3,51 TL ye kadar yatıracaklar dedim mi?

halen yatırmadılar ve ÇAKMA bir yükselme varsa borsa da demek ki birilerine GEL GEL yapıyorlar

aksine DOLAR şuan o kadar potansiyelli oldu ki kimse satmaya cesaret edemiyor..

#ayrıca DOLAR ın 4,6 TL olması bile bizim TR bankalarının Milyar dolar faiz zararı yazmasına SEBEP olur

# ve ödenemeyen krediler yüzünden krediler geri dönmez mal mülk ne varsa bankalar HARAÇ mezat satar..

yine elinde nakit olan şanslı çıkar.
    CEM KARACA : "İşçisin Sen İşci Kal. Giy dedi tulumları"

ERSOY DELTA : "Dolarcısın sen Dolarcı kal. Al dedi Dolarları."

Alıntı Originally Posted by ERSOYDELTA Yazıyı Oku
    Ahmet ağbi elinde mal var mı?
    CEVAP: yok ağam yok vallah
    dibine kadar yalan tabii

MEHMET ağbi elinde mal var mı?
    CVP: yok ağbi ne malı ben 50bin endeks bekliyorum
    #kökü yalannnn

kime sorsam elde mal yok
    yoksa koskoca akbnk ı neden zıplatıp teknik seviyeye korkakça dokundursunlar

#kimin satmasından korkuyorlar?

# veya bu zirvede kime mal aldıracak gibi sert hareket yaptırıyorlar? kimi kandırıyorlar?

# DOLAR hareketine başladı önceki Grafiğimde 3 sayfa önce diyordum ki agustosta 4,41-4,61 TL bandı garanti gösteriyordu
    grafik
    ne oldu EVET çıktı önce bizdekini silkelemek isteyecekler dedim 3,51 TL ye kadar yatıracaklar dedim mi?

halen yatırmadılar ve ÇAKMA bir yükselme varsa borsa da demek ki birilerine GEL GEL yapıyorlar

#ayrıca DOLAR ın 4,6 TL olması bile bizim TR bankalarının Milyar dolar faiz zararı yazmasına SEBEP olur

# ve ödenemeyen krediler yüzünden krediler geri dönmez mal mülk ne varsa bankalar HARAÇ mezat satar..

Sadece Sarphan ( Ataşehir) betoncusunun iflasından dolayı bir özel banka baba gibi geri ödenmeyen kredi alacağı yazdı ama ne hikmetse yabancı akıl hocaları bile bunu görmezden gelip makyajlanmış banka bilançolarının bilmem ne kadar kar artışı sağlayacağını söyleyip duruyor. Akıllı olan borsadan vede banka hisselerinden uzak durur.

3.  Alıntı Originally Posted by ERSOYDELTA Yazıyı Oku

grafik

Milleti yaniltmayin.

Teknik analiz filan calismaz bu sahtekarlar duzeninde.

Hikayeler yaziyorsunuz.

Unutmayin Lehman Brothers'in TA'cilar ordusu vardi.

Ozellikle Barron's alir, bu analistlerin yazilarini okumak icin para oderdik.

Batti gitti.

TA yuzyilin yalanidir, sadece Ahmet MERGEN gibi kitap yazanlar kazanir.

Bu ülke de 1 gün bile uzun vade sayılmaya başlandı...Burger banktan elimdeki küçük miktarda TL 13.5 den bağlayınca iyi demiştim...2 gün sonra adam 14,15 yapmış..

Dolar içinde aynı; yazın Turist gelmezse bu dolar arjantin parası gibi hareket edebilir....

Sacma sapan bir espiri yapayim...
    yada pazarlama stratejisi....

Isitme engellilere iyi bir satis olabilir di........

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    sanmam

sesten uyuyamiyor insanlar o civarda artik o yuzden kopru yolu civarindaki ev fiyatlari dustu

birileri burada bir video linki paylasmisti zekeriyakoy de villa sahipleri evlerini birakip kacmis bu ses yuzunden evlerin fiyatida dustugu icin satamamislar
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Hangi Eurobond u alırsan al vade sonunda sana nominal üzerinden ana para verirler...Nominal fiyat sizin örnekteki gibi 1000 dir....Cazip bir eurobond değil....Satıcı sana %13 primle bir eurobond satıyor ...Bunun %3.5 kupon faizi dersek nominalden %9 daha pahalı malı alıyorsun.....3 yılda %7 den %21 kazancın olacak ama bu kazancın %9 nu bankaya verdiğinde geriiye % 12 kalıyor ve yıllığa vurduğunda ortalama kazancın %4 nettir....
    yilda %4 dolar cinsinden muthis bir oran

siz neden kotu dediniz anlamadim

hatta riskide cok dusuk

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Sacma sapan bir espiri yapayim...
    yada pazarlama stratejisi....

Isitme engellilere iyi bir satis olabilir di........
    amerikada olsa evet cunku burada engelli cok

ama tr de kac tane isitme engelli varki

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    yilda %4 dolar cinsinden muthis bir oran

siz neden kotu dediniz anlamadim

hatta riskide cok dusuk
    Çok daha cazip eurobond lar var....Ayrıca bu eurobondu erken elinden çıkarmak istersen piyasa koşullarına göre zarar yazma olasılığın yüksek.....

Sayfa 476/1013 İlkİlk ... 376426466474475476477478486526576976 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •