Ne olacaktıki hep kazanacak halleri yok bugün %15 düşer yarın %30 yükselirse gene sesleri çıkmaz.
Ne olacaktıki hep kazanacak halleri yok bugün %15 düşer yarın %30 yükselirse gene sesleri çıkmaz.
bir halt olacağı yok.
Eski 7.20 zirvesini aşağı kırmadan zıpladı. Kırmaması lazım ama velevki geldi kırdı bir sonraki ve son durak 6.80 olur diye düşünüyorum. 7.20 ve 6.80 aşağısı beklemiyorum şahsen. Yatırım Tavsiyesi değildir. Şahsi fikir ve düşüncelerdir.
Halen 7.40 altı hayali rakamlar diye düşünüyorum
bir halt olacağı yok.
Yılın ilk kabine toplantısı bugün yapılacak , toplantısı sonrası Erdoğan’ın açıklama yapması bekleniyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yılın ilk kabine toplantısı bugün: Kısıtlamalar için bölgesel bazda esnetme formülleri görüşülecek
https://tr.sputniknews.com/turkiye/2...lantisi-bugun/
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Dolar ‘da sabah hareketliliği var 7.4970’e kadar yükseldi şu an %1.12 primle 7.4558’den işlem görüyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
2 yıl önce de 5,30 un altına sarktığında buraları dip demiştim kimse forumda yazmaz olmuştu...
Geçen hafta da buraları dip olabilir dediğimde forumda kavak yelleri esiyordu...
Bakalım haklı çıkacak mıyım...
Kanımca merkez faiz arttırmayacak diye düşünüyorum. Çünkü çoğu banka geçen ay merkez 200 puan arttırsa bile mevduat faizlerini aynı oranda arttırmadı hatta hiç arttırmayan bile var... Bankalar bu ay merkezin faiz arttırmamasını fiyatlıyor olabilir
Son düzenleme : vivatrader; 11-01-2021 saat: 10:07.
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
Olay kısır döngüye dönmeye aday sanırım şubatın ortalarından itibaren turizm bölgelerini kısıtlama kapsamından çıkaracaklar. Millet bavulunu kaptığı gibi bu bölgelere koşacak. Avrupada karantinadan bıkan ne kadar yaşlı emekli varsa onlarda bavullarını kapıp 2-3 aylığına otellere çökecekler eylül ayı geldiğinde vatandaş laf dinlemiye deniz kıyılarına avm lere koştu böyle oldu muhabbeti yapıp gene okullardan başlamak üzere her yeri kapatacağız
Son düzenleme : ayhan53; 11-01-2021 saat: 10:13.
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri