Sayfa 476/1002 İlkİlk ... 376426466474475476477478486526576976 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 3,801 - 3,808 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1. Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

2.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    rpd nin bakireliğini bozmuşlar bugün:P ama üzülmeyin her genç fonun başına gelmek zorunda doğanın kanunu:P
    Evet katılıyorum . Üslup uygun değil

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Faiz konusunda bir açıklama gelmediğine göre yarın borsa kaldığı yerden yukarı devam eder herhalde...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by Lemon Yazıyı Oku
    Lemon dostum Lemon dostum...
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

5.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Hocam sizin sinyal yanlış çıktı galiba...

Bizim sinyal bu akşam son sözü söyledi ve noktayı koydu

6.  Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    Karıştırmak mı. Yaşlanmadım daha

Yaşlanmadığınıza göre dürüst insanlara iftira atmaktan çekinmeyen bir yapınız var. Yıllardır takip etmiyorsunuz ama üç lira olacak dediğini söylüyorsunuz. Haluk hoca gibi rasyonel ve eldeki bilgilere göre yorum yapan bir insanın günahına alıyorsunuz. Böyle dünya iyisi bir insana Bu şekilde iftira atılmasından Allah razı olmaz. Yazık, çok yazık.

7.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Yok Sn. Hayrani, ben samimiyetinize güvenerek biraz takılayım dedim, kızmayın. Zaten bir gün gecikmeli de olsa sinyal doğru çıktı. Yazılarınızı severek okuyorum, uyarılarınızın da farkındayım tabiki...
    tabiki de takılabilirsiniz üstadım. Ben sadece formu üye olmadan takip eden çok sayıda yatırımcı olunca sitenin mantığının biraz daha ayrıntılı anlatmak istedim. Umarım şartlar düzelir de bu tür maceralarla uğraşmadan daha rahat kazanırız, selamlar

8.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    Yaşlanmadığınıza göre dürüst insanlara iftira atmaktan çekinmeyen bir yapınız var. Yıllardır takip etmiyorsunuz ama üç lira olacak dediğini söylüyorsunuz. Haluk hoca gibi rasyonel ve eldeki bilgilere göre yorum yapan bir insanın günahına alıyorsunuz. Böyle dünya iyisi bir insana Bu şekilde iftira atılmasından Allah razı olmaz. Yazık, çok yazık.
    Dediğiniz arkadaş, videolarını silip durmasa kendisi ile yaptığımız tartışmaların linkini seve seve verirdim. Ama geri de bir şey bırakmıyor. Hala çok meşgul havası veriyor mu? Aklınca Ben çok meşgulüm çok müşterim var. Çok para kazanıyorum. Bu videoları çekerek size büyük iyilik ediyorum. Ben çok fedakar bir insanım rolleri kesiyor mu hala

Sayfa 476/1002 İlkİlk ... 376426466474475476477478486526576976 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •