Sayfa 476/1001 İlkİlk ... 376426466474475476477478486526576976 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 3,801 - 3,808 arası.

Konu: Viop XXXVII

1.  Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    Sayın baba başkan; 25 yıllık eğitimciyim.Küçük bir miktar birikimimle işte bi yatırım yaptım.Zaman öldürüyom,birde hissem yükselirse doğal olarak seviniyorum.
    Bu akşam bir beyaz saç telim daha oldu,sağlık olsun.detaya girmeyeyim.Zaman zaman bu sayfaları okurum.Sağ olun var olun.YTD

Salla gitsin
    Zaten dipte hisse
    Satmazsan zararda değilsin
    Ne olacakki
    Akmaz kokmaz

2. dolar tahtasına ilk 1.aralık günü gelmişti merkez 340 bin sattı, yani 340K yeni short açtı, ama açık poz sayısı sadece 53 bin arttı- bunun manası 287 bin eski short kapadı.. 3.aralık küçük pin merkez sadece 53 bin sattı, açık poz sayısı ise 9 bin azaldı, yani 62 bin eski short kapandı.. ilk müdahale günü 1.356K hacim dönmüştü, son minikte 700K..

müdahale gelmeyen son 2 gün 285K ve 354K döndü, yani işlem hacmi normaline döndü.. bu son 2 bekleme günde açık poz sayısı ise azalmaya devam ediyor, 2 günde 67K daha poz kapama var- short cover.. lafın kısası, takas hareketleri bullish

faiz kararına 8 seans var, karar öncesi illa ki merkezi sıkıştırma gayreti olacaktır, en olmadık yerde karar vermeye zorlamak için.. kırmızı ortalama dolayında destek bulması muhtemel.. merkezin müdahale sabrını gösteren mavi çizgi 14.20- 14.30 civarında, bunu görmeden müdahale gelmez

3. Foreks Haber
    @ForeksTurkey
    ·

11d
    ASELSAN: (ASELSAN'ın satışı ile ilgili iddialar) Bazı basın yayın organlarında, ASELSAN’ımız ile ilgili kaynağı belli olmayan iddialar dile getirilmektedir. Şirketimiz hakkındaki bu iddiaların hiçbir gerçeklik payı taşımadığını belirtmek isteriz

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    En büyük iyiliği bende size borcluyum, bunca zaman tl bazlı bakıyordum borsaya taa ki bu seneye kadar, artık dolar bazlı da bakıyorum, şuan fiyatlar çok ucuz, hele ereğli gibi hisseler beleş gibin bişii
    Ereğli hala pek beleş gibin gelmiyor bana ama
    2-3 ay boyunca bu yılki temettüyü her yıl verecek gibi pazarlanır.
    Önce fiyat hedefi güncellenir.

5.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    aselsan twitterda trend topik olmuş...

umarım bunu satacak kadar gözleri kör olmamıştır...

Satarlar ki
    Emekleri mi var satmasınlar
    Mirasyedi zengin çocuğu anadan babadan kalan ne varsa satıp günü kurtar

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Foreks Haber
    @ForeksTurkey
    ·

11d
    ASELSAN: (ASELSAN'ın satışı ile ilgili iddialar) Bazı basın yayın organlarında, ASELSAN’ımız ile ilgili kaynağı belli olmayan iddialar dile getirilmektedir. Şirketimiz hakkındaki bu iddiaların hiçbir gerçeklik payı taşımadığını belirtmek isteriz
    inşallah öyledir...

bu ne arkadaş herşey paramı asels satılır mı?

Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    Salla gitsin
    Zaten dipte hisse
    Satmazsan zararda değilsin
    Ne olacakki
    Akmaz kokmaz
    Allah razı olsun Sayın çokkısacı,ben unuttum gittim.Akşamları bazen aldığım hissenin sayfalarını okurum,bugün kendimi kaptırdım sanırım.Sadece şunu anlamıyorum,benim hissem düşmüşse niye kötüleyim ki..Nasip değilmiş,kısmette yok der çekilirim.Ama elimde hisse olsun bir de yerin dibine batır..Bütün mevzu bu idi..Tuttuğunuz altın olsun..Başınızı ağrıttım,iyi geceler herkese.YTD

Sayfa 476/1001 İlkİlk ... 376426466474475476477478486526576976 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •