Sayfa 476/1000 İlkİlk ... 376426466474475476477478486526576976 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 3,801 - 3,808 arası.

Konu: Vıop XLI

1.  Alıntı Originally Posted by Zerominus Yazıyı Oku
    Dolarda karambole ya tutrarsa diye long açıyorsun. Bir karara bakar pzrtesi borçlu uyanirsin.
    Kokunun eceli feydası yok korku pompaladılar.

2. Haziran ayindayiz abi bu doktor maaşları memur maaşları vs ile bu dolar kutuyla böyle olacak ise istifa eder abi doktor vs gider mutahitlik yapar.

Yazın geleceklere Avrupa'dan bina işine girer. Böyle bişey yok abi 16.50 nedir.
    ..

3. ben daha karambole poz açtığını görmedim arkadaşın ama. burası viop rulet masası tabii.
     Alıntı Originally Posted by Zerominus Yazıyı Oku
    Hem borsa artabilir hem dolar düşebilir

Dayı kusura bakma alıntı yaptım ama karambole poz bu işte.

İki poz aynı anda da patlayabilir patlamaya bilir tutabilir.

Selametle yeterince zihinler pırıl pırıl

4. Valla abi bu dolara önlem almazlar ise grafik zaten mok gibi. Ne hazine dengesi kalır ne başka şey.

1 trilyon a yakın kkm var. %10 %20 artsa hesapla.

Ki kontrolden çıktığında günde %20 koyabiliyor gördük...

Abi akıl zihin almıyor.

Tansu Çiller ne düşünüyor bilmiyorum. Emme dayı bu şartlarda masada kaldiracli poz almak direk Tansu Çiller den veya Necati den bilgi yoksa kumar abi

5. Pasifik GYO var, bizim borsada 3 tabanda hisse kalkar normalde. Bunda taban serisi devam ediyor. Önce bedelsiz haberi göndermişler sonra genel müdür elindeki hisseleri sıfırlamış. Twitter'a bakıyorum 1 yıl satmama taahhüdü var diyorlar. 16,38'den arz edilmiş bugün 10,56 olmuş.

Az az oynamak lazım, borsa sakat, cin olsan çarpar bu iblisler.
    Son düzenleme : ariston; 03-06-2022 saat: 13:16.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye Cumhuriyeti. Duhul: 05.02.2011
    Gönderi
    1,551
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Pasifik GYO var, bizim borsada 3 tabanda hisse kalkar normalde. Bunda taban serisi devam ediyor. Önce bedelsiz haberi göndermişler sonra genel müdür elindeki hisseleri sıfırlamış. Twitter'a bakıyorum 1 yıl satmama taahhüdü var diyorlar. 16,38'den arz edilmiş bugün 10,56 olmuş.

Az az oynamak lazım, borsa sakat, cin olsan çarpar bu iblisler.
    Siz bi de abisinin durumunu görün orcay...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez...
    "İşini kış tut, yaz çıkarsa bahtına"*"Ak dona gök yamalık vurulmaz"*"Topraktan geldik, toprağa gideceğiz; Mühim olan çamurlaşmamak"

7.  Alıntı Originally Posted by Zerominus Yazıyı Oku
    Valla abi bu dolara önlem almazlar ise grafik zaten mok gibi. Ne hazine dengesi kalır ne başka şey.

1 trilyon a yakın kkm var. %10 %20 artsa hesapla.

Ki kontrolden çıktığında günde %20 koyabiliyor gördük...

Abi akıl zihin almıyor.

Tansu Çiller ne düşünüyor bilmiyorum. Emme dayı bu şartlarda masada kaldiracli poz almak direk Tansu Çiller den veya Necati den bilgi yoksa kumar abi
    20 üstüne atıp 25 olunca süper bonoyu piyasaya sürerler memedabi cokta canını sıkma, ordan altı ay süre kazanırız. Sonra zaten seçim olur, gelen yada yeni gelecek olam enkazı nasıl temizler orasını merak ediyorum ben
    Hamdım Piştim Yandım

8. Çok uzun vadeli diyorsan, onun çözümü daha kolay
    Üç sıfır atarız tertemiz olur
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 476/1000 İlkİlk ... 376426466474475476477478486526576976 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz