Originally Posted by GP Dün sattığımın altından aldırmadı. Bugün eski gğnlere döndük 20 kademeye üç tur) Fiyatta yükselsi👏👏 Bofayı anca şöyle severim. 0.94 cent 1.10 dalır arasında biraz tur attırsın bana😂😂 onlar onun olsun yoksa yukardan mal gelmezse aşağıdan alır...)
Originally Posted by bigdata onlar onun olsun yoksa yukardan mal gelmezse aşağıdan alır...) fazla yolcuyu indirip devam edelim..
Originally Posted by bigdata fazla yolcuyu indirip devam edelim.. Güzel hareket, 94 centte alıcıyım. Waiting. Homo bofa Come😅
Originally Posted by GP Güzel hareket, 94 centte alıcıyım. Waiting. Homo bofa Come😅 Yanlış anlaşılmasın homo latince ADAM demek)
Zoren gibi volatilite yaratıp, tahtayı tedbire sokmak işine gelir mi tahtacının, tam bilmiyorum… Bu haftanın devamı önemli
Originally Posted by GP Yanlış anlaşılmasın homo latince ADAM demek) Homo sapien
Originally Posted by wasaban Zoren gibi volatilite yaratıp, tahtayı tedbire sokmak işine gelir mi tahtacının, tam bilmiyorum… Bu haftanın devamı önemli Brüt iyidir. Mal sahbi dışında yok icarcı yok irtifakcı yok intifacı olmaz😅😅
Originally Posted by GP Brüt iyidir. Mal sahbi dışında yok icarcı yok irtifakcı yok intifacı olmaz😅😅 Ceza bu tahtacının pek işine gelmez, biraz çulsuz gibi)
Forum Rules
Yer İmleri