Sayfa 477/656 İlkİlk ... 377427467475476477478479487527577 ... SonSon
Arama sonucu : 5245 madde; 3,809 - 3,816 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

1. Saat 14.30 dan sonra takip edemedim ama güzel dökülmüş ve güzel kapatmış. Aferin durdo. Adam gibi adamsın

2. Ortiler yatalım kalkalım şirketimize yöneticilerine ve speğimize dua edelim... Maşallah Allah nazarlardan saklasın... Yıllardır egeen deyim sahibi ve speği hospu çocukluğunda tarih yazıyor, her yeni günde hospulukta zirve yapıyor... Sn ciğerci durdoya adam gibi adamsın deyince... Depreştim...

3. Doğruları yazmaktan korkuyorum çünkü ertesi gün kağıdın içine ediyorlar. Ama güneş balçıkla sıvanmıyor. Durdonun bugün pastası artı olmuşya gerisi önemli değil

4.  Alıntı Originally Posted by cigerci Yazıyı Oku
    Doğruları yazmaktan korkuyorum çünkü ertesi gün kağıdın içine ediyorlar. Ama güneş balçıkla sıvanmıyor. Durdonun bugün pastası artı olmuşya gerisi önemli değil
    Bak sen yazınca nasıl ayar verıolar 😇

5.  Alıntı Originally Posted by cigerci Yazıyı Oku
    Doğruları yazmaktan korkuyorum çünkü ertesi gün kağıdın içine ediyorlar. Ama güneş balçıkla sıvanmıyor. Durdonun bugün pastası artı olmuşya gerisi önemli değil
    Ettiler gene içine. Artık foruma yazmıyorum

6. şimdi bu satan arkadas şunu dusunuo aşagı gelırse alırım yatırımcılar bu tarz arkadasları zengın etmek ıcın varlar

7. Açık yasak kredili işlem yasak kim yapıyor o zaman bu açığa satışı? Kötü kokular var. Birileri yalan mı söylüyor millete yoksa?

8.  Alıntı Originally Posted by cigerci Yazıyı Oku
    Açık yasak kredili işlem yasak kim yapıyor o zaman bu açığa satışı? Kötü kokular var. Birileri yalan mı söylüyor millete yoksa?
    mesala kimin yorumlarından şüphelenıyosun hocam kım nasıl yorum yapıoda mıllete kandırıyor

Sayfa 477/656 İlkİlk ... 377427467475476477478479487527577 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •