2 aylýk kazanç 1 günde gitti mk
Originally Posted by fenerLEE Aynen ustam dediðin gýbý. Þýmdý merak edýyorum býr laf vardýr.Tecavuz kacýnýlmazsa zevk alacaksýn dýye.Ama alttan gýrdým ustten cýktým zevk alabýlecegým pozýsyonu bulamadým. Bulan varmý acaba Zamanla alisiyorsun ustadim akisina birak Suanki zararim 300 k diyeyim siz durumunuza sukredip zevk almaya baslarsiniz 😀
Originally Posted by harunlu bu giren acep çýkarmý çýkarsada torunlarým görürmü Ustadim evdeyseniz siz bir iki tek atin Cok yiprandiniz
Originally Posted by Webster Ustadim evdeyseniz siz bir iki tek atin Cok yiprandiniz saðol üstadým düþündüðün için bu puþtlarýn yüzünden birde alkolik olmayalým..kývamýnda akþamcýlýk yeter
Originally Posted by fenerLEE Kendýmý soyle tatmýn edýyor hýsseler hacýmlý dusmedý. Býr umuttur dýyorum bu olayada Hah bunu biliyorsaniz hissenize sahip cikacaksiniz ustadim Bu ulke neler gordu neler Bugun taban yarin tavan Ýns diyelim😀
Originally Posted by Webster Hah bunu biliyorsaniz hissenize sahip cikacaksiniz ustadim Bu ulke neler gordu neler Bugun taban yarin tavan Ýns diyelim elýmdekýlere guvenýyorrum ustadým.Kesýnlýkle burdan malý vermem. yarýn dusser belký yýne ama vermem. Ben elýmdekýlere guvenýyorum
"Dolar gördüðü yeri unutmaz." Bir Blueberry atasözü
Bana tecavuz eden polyanna Kulagima diyorki Dua et reisimiz marji 10 a cekti Ya 20 olsaydi Polyannaya asik oldum bir anda 😀
Forum Rules
Yer Ýmleri