Sayfa 477/997 İlkİlk ... 377427467475476477478479487527577977 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 3,809 - 3,816 arası.

Konu: Viop XXXIII

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    44 yaşındayım ve hayatımda ilk kez gördüm dün ve bugünde aşağıdaki haberde geçiyor...markette KARPUZ dilimle satılıyor...şaka gibi...ülkenin durumuna bak...

https://odatv4.com/koyu-tayyipciyim-...-08052115.html
    Pazardada dilimle satılıyordu dün
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    44 yaşındayım ve hayatımda ilk kez gördüm dün ve bugünde aşağıdaki haberde geçiyor...markette KARPUZ dilimle satılıyor...şaka gibi...ülkenin durumuna bak...
    ÜLKEnin durumu ile alakası yok dilim karpuzun..
    Karpuz ebatları çok büyük, dolaba sığmıyor.. 2 kişilik aile 1 karpuz alsa çürür gider..

3. İstanbulda dün karpuz sordum kilo 8 Tl ağırlık 12 kilo hakiakaten karpuzlar 10 kilodan aşağı yok , ilk defa karpuzcunun yarım yarım keserek saatığını gördüm yarısı bile 5 kilo ücyüz gramı 42 tl ye verdi...
    Yaptigim yorumlar kesinlikle al sat tavsiye niteligi olmayip , yatirim tavsiyesi deidir.

4.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    doge var elon musk in iti..
    bi incelerseniz grafiğini neden milletin oraya gittiğini anlarsınız..daha bunlar borsalar için iyi günler , bence..
    ben bile tası tarağı toplayıp coin borsasına geçmeyi düşünüyorum , bakalım zaman ne gösterir..
    Evet Elon musk konuşunca yükseiyor diyorlardı bir iki gün önce
    konuşmuş bu kez çakmışlar ilk girenler neyse de sonradan girenlerin
    canını yakmışlar dün bir günde % 25-30 aksiyon çok.
    Yatırım tavsiyesi değildir...

5.  Alıntı Originally Posted by Bay Tomi Yazıyı Oku
    İstanbulda dün karpuz sordum kilo 8 Tl ağırlık 12 kilo hakiakaten karpuzlar 10 kilodan aşağı yok , ilk defa karpuzcunun yarım yarım keserek saatığını gördüm yarısı bile 5 kilo ücyüz gramı 42 tl ye verdi...
    normal fiyat.
    karpuzun daha mevsimi değil.
    bekleyin biraz daha.
    sebze meyve olayina mevsimsiz dalmayin abi saglik icin de bu boyle.

6. Eğer Suriye meselesi olmasın bizi gömerler. Hiç bir elle tutulur tarafımız kalmadan. Hukuk yok insan hakları adalet liyakat Yok. Ahtapot sürüsünün bildiğimiz en az beş maaş aldığı. Herhalde bunlar asgari olan. Hamuduyla götürenler var. Görevden aldığı bakana bile Arpalık tahsis ediyor.

Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    normal fiyat.
    karpuzun daha mevsimi değil.
    bekleyin biraz daha.
    sebze meyve olayina mevsimsiz dalmayin abi saglik icin de bu boyle.
    Geçen sene bu mevsimde 5 tl idi hatta 4 tl idi. Bu antalya karpuzu ithalde değil şu anda piyasada antalya karpuzu var
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Eğer Suriye meselesi olmasın bizi gömerler. Hiç bir elle tutulur tarafımız kalmadan. Hukuk yok insan hakları adalet liyakat Yok. Ahtapot sürüsünün bildiğimiz en az beş maaş aldığı. Herhalde bunlar asgari olan.
    Hamuduyla götürenler var. Görevden aldığı bakana bile Arpalık tahsis ediyor.
    Yolsuzlukta bizden daha kalifiye bir ülke daha var, yakınımızda LÜBNAN..
    https://www.indyturk.com/node/356806...%C4%B1-m%C4%B1

Sayfa 477/997 İlkİlk ... 377427467475476477478479487527577977 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •