Eşleşme varmı arkadaşlar?
Eşleşme varmı arkadaşlar?
440 ın yukarı kırılarak 454.50 kapatması önemli,,yukarıda 800 lere doğru hareket yapabilir,,yıl sonu da geldi,,değerlemeler,güzel bilanço kokuları speklerin iştahını artırmaya yeter.
YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
Neden 800 ler dedim? Bunun bir sebebi var elbette.
Bedelsiz çoğu hisselere bakarsanız pddd leri 2.5 seviyelerinde bekliyor.
6 aylıkta 32 milyon tl kar etmiş işbir ise pddd i 1.53 lerde.
Dolayısı ile işbir in de pddd i 2.5 ları hakediyor.
Zarar eden bir şirket değil,
Şirket bakımda değil,,takır takır yatak satıyor,
karlılık derseniz süper,
daha ne olsun,,sadece biraz speklerin ilgisini bekliyor.
YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
Saat 17,50 de 21 lot 461 e aliş yolladom ama şu anda iscepte hic bir aliş satiş islemi yapamiyorum emirlerimi göremiyorum 11 lit islem olmuş alt rakamlardan sâskinim
sayın camc43 sizin emirler gitmemiş olabilir, banka üzerinden işlem yapıyorsanız süre olarak biraz daha önceki dakikalarda işlem için emir vermek gerekebilir belki satıcı kısmında sizin verdiğiniz fiyatı karşılayacak miktar var çünkü, bazen göndermeye çalışayım alıcı satıcıyı, benzer hissede bende bedelsiz bekliyorum, hangisi bedelsiz açıklarsa diğerine de katkısı olabilir.
Yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir.
454,50 den alan kurumu görebilen varmı 11 lotu
3 lot alan halkyatırım benim alışım.toplam 25 adetim oldu, 50 ye kadar alıma devam. derinlik ekranını görmeden bu tip hisselerde al-sat çok zor. son birkaç saniye kala eşleşmeyi görüp alış yada satışı girebiliyorsun anlık fiyattan. ancak işbir, al-yat hissesi olursa uzun vade çok iyi yerlere geleceğinden hiç şüphem yok. 2019/12 bilançoya kadar bakalım nerelere çıkacağız.
Yer İmleri