Bu sirketin bu uretim ve satislarla ceyrek bazda bile zarar aciklamasi cok zor gorunuyor. Yilsonu kur kapanislarina gore bilancoyu baltalamazlar ise 30 milyon kar potonsoyeli cok rahat gorulebilir. Ha bunlar fiyata yansir mi! Sıkıntı bence burada. Patron fiyatin yukselmesini istemiyor gibi yoksa bu fiyatlar bu kotu piyasada bile komik kaliyor. Normalde halka arzdan bu yana grafiginde bir trend olusturmus olmasi lazimdi ama ne zaman gidesi gelse 1.25 lere zorlanmis. Bu 1.25 herhalde patronun stop noktasi. Ben 12 aylik bilancoyu merakla bekliyorum. Islerde bozulma olmadigi surece (kapasite artislari iyiye isaret) ve cok buyuk yonetimsel hata yapmazlarsa gelecege yonelik guzel temeller atiliyor. Patron ahlaki bu yuzden cok onemli. Vergi odemeyelim diye kari dusukte tutabilirler. Bunlari yapanlari cok gorduk. Iyi kar ve tekrar temettu dagitimi hisseye guveni artirir. Sermaye kadar yillik kar acikladigi zamanlar cok uzak degil bence ama insanlara guven de vermeleri lazim. En azindan gecmis kotu izleri silmeleri gerekiyor. Boyle devam edeceklerse sirket adindan Bilici ismini kaldirsinlar daha iyi. Yoksa herkes Yavuz Donat gibi bilmez kendilerini. Kesinlikle yatirim tavsiyesi degil sahsen gorebildiklerimdir.

Alıntı yaparak yanıtla

Yer İmleri