Sayfa 478/804 İlkİlk ... 378428468476477478479480488528578 ... SonSon
Arama sonucu : 6427 madde; 3,817 - 3,824 arası.

Konu: ERBOS - Erbosan Erciyes Boru

1. [QUOTE=DEMLİKEYF;5188959]Artık Erbosu ben bile kurtaramam diyor Borucular Odası Başkanı mister borukeser. Bile bile ateşe attı kendini ne güzel yol alıyor ve döşüyordu azar azar ama para hırsı yokmu o para hırsı şimdi ona gösterdiler hırsı bakalım nolcek ?

Ah Demli kardesim ahh sen bana Erbosta dösemeye aravericem deyip ayrilirken bana sellektör atarken ben güvendim bu nanköre oysaki burdaki eline agzina yuzune bulsatirdi herseyi..Koca Erbos brüt e girip manuple kagit oldu..
    Eger ibigi yiyorsa versin 50-51 e bir once mal kacirircasina 50-78 harekerini yapinca vazgecmistik bu sefer gerceklestiririz,biz zaten beklemeye gelmisiz,

2. Günaydın

İyi bir gün olsun

Çok yordu

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Korku filmini drama cevirmeye kararli ******** [emoji1][emoji216]

Redmi Note 9S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Varmı bir fikri olan

Nerede durur bu iniş.
    SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında ERBOS.E paylarında 24/02/2021 tarihli işlemlerden (seans başından) 10/03/2021 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacaktır. Not: VBTS kapsamında getirilen tedbirler pazar değişimi ve diğer nedenlerle uygulanacak olan açığa satış ve kredili işlem yasaklarından ve brüt takas uygulamasından ayrı olarak değerlendirilmelidir. SPK'nın 11/02/2021 tarihli kararı uyarınca Borsa İstanbul A.Ş. Pay Piyasalarında ikinci bir duyuru yapılıncaya kadar BIST-50 Endeksi dışında kalan paylarda açığa satış işlemleri yasaklanmıştı

6. cem erkan bir spek önceden kentte ve klkmada da işlem yapan biriymiş

şimdide erbos brksn ve safkarda işlem yaptığından ceza aldı

a1 capitalden alan olabilir tahtaya bulaştı diye eski tahtacı bilerek brüte aldırmış olabilir

2 gündür de a1 satıyor zaten tahtada güç savaşı var 70 maliyetle 150 bin lotu satması ayrıca tuhaf

kağıdı kendi haline bıraksalar zaten gidecek bu karlılıkla

filler tepişiyor bakalım hangisi galip gelecek

7. GAP ıyı bir kapatsın o adı geçen speği ya da terki joe nun günün anlam ve önemine binaen sıfatını değiştirdiği tahtacı yı yerler yerler ham yaparlar kırıntısı kalmaz sofrada ytd

8. ErBOSS um Gapilari kapatamadin bir kapat sunu beceriksiz speklerle calismayin bu nedir yahu,
    diyorsun biraz daha burnunuzu sürtecem tamam ama ver 50 ye bizde mallanalim,
    canimiz cekiyor..

Sayfa 478/804 İlkİlk ... 378428468476477478479480488528578 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •