Artan

187,00 10 18:10
243,20 10 18:10
3,52 10 18:10
112,20 10 18:10
24,86 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

1,23 -10.22 18:10
16.650,00 -10 18:10
50,40 -10 18:10
88,20 -10 18:10
5,22 -10 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.239.969.123,70 18:10
9.040.503.149,50 18:10
8.606.593.889,00 18:10
7.631.812.223,41 18:10
7.471.303.136,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 478/919 İlkİlk ... 378428468476477478479480488528578 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 3,817 - 3,824 arası.

Konu: Viop - XXIX

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    o yüreği yiyen çok oldu ..!! ne cesareti bilemedim neyi kanıtlama çabası bilemedim 9,29 dan sonra short tehlikeli dedikçe alayı maniplasyona döndü..vs vs..başarılar..!!
    Perşembe olur mu diye yazdığım yılbaşı hediyesi gelen 10,60 Şubat vade Garanti shortları
    yarın reverse edecem. Satış hedefim Şubat ortasından sonra 13
    Ordan reverse short olup Şubat vade kapanış günü 11,75den Nisan vade long olacam.
    Yazdım işte bu kadar net.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2. Basarilar hocam
     Alıntı Originally Posted by fuzzy_logic Yazıyı Oku
    Perşembe olur mu diye yazdığım yılbaşı hediyesi gelen 10,60 Şubat vade Garanti shortları
    yarın reverse edecem. Satış hedefim Şubat ortasından sonra 13
    Ordan reverse short olup Şubat vade kapanış günü 10,50den Nisan vade long olacam.
    Yazdım işte bu kadar net.
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Bursa'lı Şahinkayanın, GUBRF serveti 2,2 milyar TL ye ulaşmış...
    Bursa'nın en zengini olmuş, kısa zamanda.. Cuma 80 üstü satabildiyse milyarderliği devam eder...

4. japonları da atalım buraya yılı nasıl kapattılar görelim ..!!

güney afrika

brezilya

endeksimize laf edenler bunlara da baksın...

en sağlamı da rusya imiş..!!covid gelmemiş rusyaya

vix korku endeksinde de son durum bu..!!
    YOK trump şu bu geçiniz..!!!
    daha önce de yazdım dünya borsalarının bir birine oranlarına bakarsanız çoğunun gideceği o balon tabiri ile aksettirilen cümlelerin tutarsızlığı ortaya ççıkıyor..
    aşılar işe yaramazsa ki sanmıyorum ama oldu yaramazsa vix uçar endeksler düşer ama malum covid kırılımı ihlal edildiğinde gelişen de gelişmekte olan üklerede de de zaten yukarı yönlü trendleri hiç kırılmamış..!!

5. yani ülkeler bariz endeks göstergeleri eski kanalları içine girdiler ve bu bir şekilde devam edecek anlamı çıkarılabilir..
    covid gibi bir düşüş ömrümüzde ne zaman gelir bilmiyorum ama cidden tarihi fırsat her parabiriminde kendi yaşantısına göre kazançlar iyi kaçırıldı...
    yani dünya da bunu değerlendirebilen herkes bence çok zengin olmuştur..!!
    yani covid trendini yakalayan afrikalı türk brazilyalı koreli adamlar her türlü kazandılar ve eşitler ..!!puan bazında..!!
    demem o ki..
    sistemsel çarklar böyle dönüyor demekki...

bana görede cons bayıma verilen ceza ağır oldu. yazmaya gelince nerde ne hata yaptı dikkat etmedim ama..burda kimler neler sallamadı. orası ile ilgilenmiyorum ama bana göre sayfanın en renkli isimlerinden biriydi. evet laf soktuğu zamanlar oluyordu ama bana göre yumuşacıktı. yani öyle ceza yenecek türden değildi bunlar. ne güzel kavuruyordu, dibine yakıyordu
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

7.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    bana görede cons bayıma verilen ceza ağır oldu. yazmaya gelince nerde ne hata yaptı dikkat etmedim ama..burda kimler neler sallamadı. orası ile ilgilenmiyorum ama bana göre sayfanın en renkli isimlerinden biriydi. evet laf soktuğu zamanlar oluyordu ama bana göre yumuşacıktı. yani öyle ceza yenecek türden değildi bunlar. ne güzel kavuruyordu, dibine yakıyordu
    bozuk türkçe chat ekranı misali kullanımlar ...altı boş pozlar manipualtif hareketler..umarım geri döndüğünde daha tutarlı olur...
    bir de yanlışınız var hiç de kibar laf sokmuyordu...
    dümbük dedi adam ya..sırf kendine muhalif görüş sunanları..!!kara sinek dedi..
    ben ona muhalif olanların bu kadar ağır cümle kurduğunu görmedim hocam..
    neyse gelsin kavurmasını pişirsin kısık ateşte kavurmayı yakan adamdan ne beklenir..
    mesaj sayısı fazla diye saygı fuyanı gördüm şurada..)

Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    bozuk türkçe chat ekranı misali kullanımlar ...altı boş pozlar manipualtif hareketler..umarım geri döndüğünde daha tutarlı olur...
    bir de yanlışınız var hiç de kibar laf sokmuyordu...
    dümbük dedi adam ya..sırf kendine muhalif görüş sunanları..!!kara sinek dedi..
    ben ona muhalif olanların bu kadar ağır cümle kurduğunu görmedim hocam..
    neyse gelsin kavurmasını pişirsin kısık ateşte kavurmayı yakan adamdan ne beklenir..
    mesaj sayısı fazla diye saygı fuyanı gördüm şurada..)
    valla bende anlamıyordum yazdıklarını ama nerden buluyor bu lafları diye hoşuma gitmiyor değildi o tür sinkaflı yazmalarını görmedim her zaman sayfayı okumuyorum çünkü
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Sayfa 478/919 İlkİlk ... 378428468476477478479480488528578 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •