Artan

224,40 10 12:40
43,38 9.99 12:40
46,46 9.99 12:40
59,45 9.99 12:40
88,05 9.99 12:40
Artan Hisseler

Azalan

39,02 -31.54 12:40
9,63 -9.92 12:40
304,00 -9.32 12:40
17,57 -8.82 12:40
1,26 -6.67 12:40
Azalan Hisseler

İşlem

3.204.291.990,36 12:40
3.019.761.418,75 12:40
2.910.312.366,10 12:40
2.538.916.739,60 12:40
2.187.864.357,74 12:40
Tüm Hisseler
Sayfa 478/958 İlkİlk ... 378428468476477478479480488528578 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 3,817 - 3,824 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

https://www.sondakika.com/haber/habe...ecek-15028279/

Bu yılki Dünya Kupası'nda ilk kez cinsel ilişki yasağı yer aldı. Katar, Dünya Kupası için ülkelerine gelecek taraftarları evlilik dışı cinsel ilişki konusunda yaptırımlarının olduğunu açıkladı. Konuya ilişkin açıklama yapan bir polis yetkilisi, "Bu turnuvada kesinlikle tek gecelik ilişkiler olmayacak. Parti falan yapılamayacak. Hapishanede mahsur kalma riskini almak istemiyorlarsa, herkes aklını başına almalı. Bu yılki Dünya Kupası'nda ilk kez cinsel ilişki yasağı var." dedi.

Buyurun etli butlu bir konu.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku

Bu yılki Dünya Kupası'nda ilk kez cinsel ilişki yasağı yer aldı. Katar, Dünya Kupası için ülkelerine gelecek taraftarları evlilik dışı cinsel ilişki konusunda yaptırımlarının olduğunu açıkladı. Konuya ilişkin açıklama yapan bir polis yetkilisi, "Bu turnuvada kesinlikle tek gecelik ilişkiler olmayacak. Parti falan yapılamayacak. Hapishanede mahsur kalma riskini almak istemiyorlarsa, herkes aklını başına almalı. Bu yılki Dünya Kupası'nda ilk kez cinsel ilişki yasağı var." dedi.

Et but konusu tamam da, Katar Dunyada kriz olmadıkça bir daha bu tarz etkinlikleri s. bile göremez.

Mesala Türkiyeye F1 gelmesinin sebebi pandemi idi, sponsorlarindan bir bira firması olan etkinlik buraya bir daha gelir mi?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,466
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku

Peki muta nigahıda olmuyormu

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Bence biraz azaltmakta fayda var, 40 yılın tecrübesi.
    Taşeron işçi çalıştırıyordur Vodafone gibi başka açıklaması olamaz .

Yada ürün girişleri Allah’a kalıyor adam ne girdiyse o doğrudur diyorlar

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Taşeron işçi çalıştırıyordur Vodafone gibi başka açıklaması olamaz .

Yada ürün girişleri Allahâ€â•a kalıyor adam ne girdiyse o doğrudur diyorlar
    Oraya ürün girmez, satıcı ürünü doğrudan kargoya teslim eder.

Tavsiyeme uyun, aracılı E-Ticaret budur.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,161
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Amazon'da bir çok ürün, amazondan gönderilir, gittigidiyorda, satıcı gönderdi bu güne kadar aldıklarımı

bende son zamanlarda, tüm e ticartimi amazona kaydırdım.

prime üyelik, 10 tl lik bile malzeme alsan, kargo bedava
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Ürün gitmediğini biliyorum tabi ki .

Ürünü xxx ekleyen adam üçkağıtçı ise kabak e-ticaret aracı kuruma patlıyor onu demek istedim vurgun yapıp hesabı kapatıp giderler denetim olmazsa .

xxx de bir kere oldu adam görsel marka çanta koymuş açıklama kısmına kareli not defteri diye not girmiş .

50 bin tane sattı fiyat ucuz diye sonra bütün mağdurlar xxx saldırdı mecbur paraları ödedi xxx

Adam dedi ben defter yazdım o defterin kapağının resmî idi diye o kategoriye bakana ne oldu dersiniz

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Ürün gitmediğini biliyorum tabi ki .

Ürünü gittigidiyor ekleyen adam üçkağıtçı ise kabak e-ticaret aracı kuruma patlıyor onu demek istedim vurgun yapıp hesabı kapatıp giderler denetim olmazsa .

Trendyol bir kere oldu adam görsel marka çanta koymuş açıklama kısmına kareli not defteri diye not girmiş .

50 bin tane sattı fiyat ucuz diye sonra bütün mağdurlar trendyola saldırdı mecbur paraları ödedi trendyol .

Adam dedi ben defter yazdım o defterin kapağının resmî idi diye o kategoriye bakana ne oldu dersiniz
    Trendyol'un uygulamasi farklı ve ne b. yediklerini ben de bilmiyorum, ama N11 ve Gittigidiyor alıcı onay vermedikçe satıcı, nahhh... parasını alıyor isterse götünün fotoğrafını koysun...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Sayfa 478/958 İlkİlk ... 378428468476477478479480488528578 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •