Sayfa 478/662 İlkİlk ... 378428468476477478479480488528578 ... SonSon
Arama sonucu : 5290 madde; 3,817 - 3,824 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385
    Yeni krizimiz hayirli olsun

Alıntı Originally Posted by INVENTOR Yazıyı Oku
    Rakamlar net. Teşekkürler.

Cömert teklifiniz için de teşekkür ederim abi. Rüzgar esmez de depoya yakıt koymak gerekirse.. deniz suyuyla çalışmıyorsa bende sıkıntı yaratır o rakam.. sayın abim.

Biraz boşum bu sıralar, kendime sistem - algoritma yazıyorum.. işe yarar da katlarsam paraları o zaman müşteri olabilirim.
    Ha beni yönetim kuruluna alırsanız o ayrı tabii ..

Potansiyel enerjisini tüketmedi ama.. çok da parlak bi durumda değil.. gibi..

Sen de mi AI'ye sardin INVENTOR. Buzzword bunlar. Eco, green, organic, cloud, acai... gibi.

Camasir makinasini koyuyorsun "AI Cycle sensing... " essek gibi yazilar ekranda. Bir koy kac dakkasi kalmis onu gorelim. Onu da ufacik punto ile bir yere sokmuslar, elektron mikroskopu gerekiyor gormek icin. Televizyona bakiyorsun senelerdir bildigimiz upscaling'i AI olarak cevirmisler.

Is Bankasinin yonetim kuruluna mi girmeyi planlamissiniz ki?
    Son düzenleme : 666; 09-11-2023 saat: 08:17.

Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Şimşek bankaların enflasyon düzeltmesine tabi tutulmasını istemiyor ancak bu büyük bir haksızlık olur çünkü bankalar ödemeleri gerekenin çok üzerinde vergi ödemek zorunda kalır. Bu da özkaynakları olumsuz etkiler. Umarım bu cihete gitmezler.
    YP bilanco tutanlar da muaf. Kuslar mesela.

Garanti'nin karinin BBVA bilancosunda goruldugu sekilde olacaksa sektore baski olur.

Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Sen de mi AI'ye sardin INVENTOR.
    Camasir makinasini koyuyorsun "AI Cycle sensing... " ..
    Is Bankasinin yonetim kuruluna mi girmeyi planlamissiniz ki?
    Sayın dostum bizim makina 25 senelik.. "taş gibi yapalım" serilerinden
    Uğraşıyorum işte kendimce.
    Yönetim kurulu işi espri biraz..

Teror saldirilarinin ilk gunu yazdigiz gibi durumlar...

Bakan para bulmaya gitti, ummetci aciklamalara Yahudi sahibi hicbir fon parasini sokmaz artik. AB iliskileri iyice yamuldu.
    Dolari tutmak icin paralari borsaya aktarilan KKM'cilerin paralari sistemde emiliyor.
    EM'den dolayi baskilanacak sektor karliliklari.

Is Bankasinin ozelinde pozitif holdinglesme sureci... Genel olarak da hiperenflasyonda sirketlerin ve endekslerin yukari gitme istegi... Servet transferi ile yandasa aktarilanlar... Ne olacagini ulkeyi manipule edenler bilir.

Alarko, Turkcell, Enka.. gelen bilancolar konsensusun ustunde. Sahol paralel gelmis.
    Son düzenleme : 666; 09-11-2023 saat: 08:58.

Butun bilancolara veriyorlar yine. Artik fiyatlandigindan midir, yoksa gelecek bilancolarda problem olacagindan midir (havacilik gibi), yoksa baska birsey mi bilmek zor.

8. IAS 29 enflasyon muhasebesi nedir ?

39 milyar olurken, BBVA ™nın uyguladığı enflasyon muhasebesi kuralları ile sadece 6 milyar liraya düştü.

İspanyol BBVA, Türkiye deki iştirakı Garanti Bankası nda 1 Ocak 2022’den itibaren geçerli olmak üzere UMS 29 muhasebe kuralları doğrultusunda enflasyon muhasebesi uygulayacağını açıklamıştı. Garanti, Türkiye de 39 milyar TL kâr açıklarken, ana sermayedar elde edilen kârı enflasyon etkisinden arındırarak sadece 336 milyon Euro, yani 6 milyar TL beyan etti.

Sayfa 478/662 İlkİlk ... 378428468476477478479480488528578 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •