evet yorumları görelim ne dersiziniz iyi mi kötü mü?
evet yorumları görelim ne dersiziniz iyi mi kötü mü?
Bugun aciklanan ekim ayi sanayi uretimde katki saglayan sektorlerden birisini mobilya olarak gosterdiler. Faydasi olur mu bilmem.
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
DGKLB Konsolide 2017/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 2071135
tüm bilançolar : http://www.hisse.net/topluluk/showth...33#post1189533
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bilanco bekledigim gibi geldi. ilk 9 ayda 21milyon TL net kar var, gecen sene ilk 9 ayda 8milyon TL zarar vardi.
Benim icin net kardan daha onemli olan FAVOK'un (EBITDA) ilk 9 ayda 89milyon TL gelmesi, gecen sene ilk 9 ayda FAVOK 31milyon TL idi, neredeyse 3 kat artti FAVOK.
Yatas'in ilk 9 aylik FAVOK'u 88milyon TL. Yatas'a gore FAVOK'umuz biraz yukarida, ama Yatas'in piyasa degeri Dogtas'in %24 yukarisinda su an. Bence piyasa degerimizin Yatas ile benzer olmasi lazim. Yani hissenin en azindan %25 yukari gitmesi lazim kisa/orta vadede.
Bence oldukca iyi bilanco, bakalim yarin nasil tepki verecek.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bilonço zarardan güzel kar açıklamış, zaten beklentisi bile tahtanın kv 5i hakettiriyor, yarın kelebeğin uçuşunu hep beraber izleriz umarım.
Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tahta sahibi izin verirse !! Belki tepki gelir
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri