Sayfa 479/931 İlkİlk ... 379429469477478479480481489529579 ... SonSon
Arama sonucu : 7445 madde; 3,825 - 3,832 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by SGEZER Yazıyı Oku
    Bu yıl gördüğü göreceği en yüksek rakkam 1.05 bunun üzeri olmayacaktır.Ağustos sonu Eylül başı .70 olmaz belki ama .73-.74 kuruş olabilir.tecrübe ve tahminlerim bu yönde.
    bu arkadasa helal olsun..27 şubat yazısı..

2. ISYAT'ı 2-3 yıldır veya daha uzun süredir biriktiren ve lot sayısı fazla olan birileri forumda mutlaka vardır . Motivasyon amacıyla ne kadar süredir biriktirdiğini ve sakıncası yoksa lot sayısını yazabilir mi ? Mümkünse hissenin geleceği hakkında yorumu da var ise paylaşırsa sevinirim . Teşekkürler .

3.  Alıntı Originally Posted by Serkan3533 Yazıyı Oku
    bu arkadasa helal olsun..27 şubat yazısı..
    Bi dakika, pazartesi .70 olursa bilememiş olmuyor mu?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by Serkan74 Yazıyı Oku

Ben eğer kötü haber dalgası devam ederse 60ları bile bekliyorum. Her ne kadar farklı alanlar olsa da TSKB 1.40lardan 0.67'ye kadar geriledi şimdi de 72. Sonuçta kar yapamıyor. Neden düşmesin?

Bu arada Serkan bey siz bilirsiniz Temettü verdikten sonra sermaye neydi? Şu anda 209 milyon sanırım.

Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

5.  Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    Ben eğer kötü haber dalgası devam ederse 60ları bile bekliyorum. Her ne kadar farklı alanlar olsa da TSKB 1.40lardan 0.67'ye kadar geriledi şimdi de 72. Sonuçta kar yapamıyor. Neden düşmesin?

Bu arada Serkan bey siz bilirsiniz Temettü verdikten sonra sermaye neydi? Şu anda 209 milyon sanırım.

Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz.
    210 diye hatırlıyorum

Alıntı Originally Posted by alicavush Yazıyı Oku
    210 diye hatırlıyorum
    O zaman başladığımız yere döndük desenize. Bayram bayram hala akıl ISYAT'ta :rolleyes:

Esasında sermaye iyi olsa hiç düşünmem nasıl olsa boğa piyasası hakim olunca değerini bulur dolar bazında derim ama sermayeyi eritiyor bizim akıllı bıdıklar.

Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

7.  Alıntı Originally Posted by Serkan74 Yazıyı Oku

yazdıgımda sorun yok..arkadas gayet iyi yorum yapmıs

8.  Alıntı Originally Posted by Serkan3533 Yazıyı Oku
    yazdıgımda sorun yok..arkadas gayet iyi yorum yapmıs
    Elbette Trump in atacağı twiti ve doların 7.30 olacağını öngörerek isyat fiyatını doğru tahmin etti.

Sayfa 479/931 İlkİlk ... 379429469477478479480481489529579 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •